PSG pregătește un nou transfer șoc. Pe cine dau șeicii 40 milioane de euro

Francezii de la PSG sunt obligați să vândă în această iarnă câțiva jucători pentru a scăpa de pedeapsa UEFA pentru încălcarea regulei de fair-play. Dar în același timp, șeicii sunt cu ochii și pe noi transferuri. Iar noua senzațiea fotbalului englez - puștiul de 17 ani Ryan Sessegnon (foto: fulhamfc.com) a devenit o prioritate pentru liderul din Ligue1. 

Sessegnon a impresionat la Fulham în ultimul sezon și este considerat de PSG o investiție excelentă pentru viitor. De internaționalul de tineret mai sunt interesate și Man United și Tottenham, dar vicepreședintele echipei din Championship nu vrea să vândă în Premier League. Cel puțin pentru moment, chiar dacă afacerea s-ar putea ridica la minim 38 milioane de euro - conform presei engleze.

Sessegnon s-ar potrivi de minune oricărui club cu pretenții din prima ligă engleză, în condițiile în care tot mai multe grupări au început să le acorde șanse tinerilor jucători. E și cazul lui Sessegnon, care ar putea dărâma recordul de transfer în Anglia pentru cel mai tânăr fotbalist. Acesta este deținut de Anthony Martial - în 2015, Man United a plătit pentru el 40,6 milioane de euro. 

Sessegnon (foto: fulhamfc.com) joacă la Fulham alături de fratele său geamăn Steven, iar vicepreședintele echipei vicepreședintele Tony Khan insistă că niciunul dintre cei doi nu va pleca în această lună. E greu de crezut, totuși, că în cazul unei oferte concrete a lui PSG (care se așteaptă a fi una fabuloasă) șefii lui Fulham nu-l vor lăsa să plece pe Ryan la Paris, de unde ar putea pleca Lucas Moura! Brazilianul de 25 de ani este dorit de Jose Mourinho la Man United pentru un transfer definitiv în jurul valorii de 40 milioane de euro. 

Neymar este în continuare jucătorul după care Real Madrid aleargă cu limba scoasă...Chiar dacă mutarea pare de domeniul SF,  Florentino Perez a mai reușit în trecut să atragă nume dmult mai grele - ca Figo sau Cristiano Ronaldo. Marca scrie că transferul se poate realiza, dar nu mai devreme de 2019. Iar când se va face, suma va ajunge undeva la 400 milioane de euro! Real are un buget de 200 milioane de euro în acest moment, dar e dispusă să-l cedeze și pe Ronaldo, o țintă mai veche a lui PSG.  

Pe de altă parte, șeicul Nasser Al-Khelaifi (foto: psg.fr) luptă pentru un nou transfer uluitor - Paulo Dybala! Starul argentinian este unul dintre cei mai căutați jucători din fotbalul mondial, cu o serie de cluburi de elită din Europa interesate să semneze cu jucătorul de 24 de ani - inclusiv Manchester United sau Barcelona. Francezii au încercat să-l tragă de limbă pe Al-Khelaifi, dar șeful lui PSG a driblat frumos situația.

"Adevărul este că există mulți jucători buni în Serie A, nu doar Dybala. Dacă suntem interesați de el, îi vom anunța pe cei de la Juventus. Agnelli este un prieten bun, dar pot spune că Dybala (foto: juventus.com) nu este în prezent cheia succesului de la PSG",a spus șeful lui PSG. 

Francezii se mândresc în acest moment cu una dintre cele mai ”devastatoare” linii de atac din Europa - Kylian Mbappe, Edinson Cavani și Neymar, marcând 31 goluri în Ligue 1. Asta fără să mai amintim că alte două nume mari lustruiesc banca - Angel Di Maria și Lucas Moura.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi