PSG, mega-ofertă pentru Adam Lallana: 47 milioane de euro!

Bogaţii de la PSG sunt hotărâţi să spargă piaţa şi oferă 47 de milioane de euro pentru Adam Lallana! În plus, francezii i-au promis jucătorului un salariu săptămânal de 235 de mii de euro, aproape triplu faţă de cât încasează acum la Liverpool! "Este un jucător de mare valoare, unul dintre cei mai buni din campionatul englez", au spus francezii, care vor să-l transfere în ianuarie pe jucătorul în vârstă de 28 de ani. 

Vârsta lui nu este o problemă pentru noi, atâta vreme cât clubul nostru îşi doreşte cei mai buni jucători din lume. Iar Lallana este unul dintre aceştia,

---a spus directorul sportiv al lui PSG, Patrick Kluivert 

Interesul francezilor vine la doar două săptămâni după ce Adam Lallana a fost surprins de paparazzi într-un club de striptease din Bournemouth. S-a întâmplat chiar înaintea amicalului cu Spania încheiat egal, 2-2. Lallana l-a luat cu el atunci şi pe prietenul său Jordan Henderson. 350 de kilometri au străbătut cei doi, care au petrecut câteva ore bune cu ochii la fetele de pe scenă.

Englezii glumesc şi scriu că dacă va semna cu PSG, Lallana nu va mai trebui să facă atâta drum pentru a merge la un club de noapte - "Moulin Rouge îi va fi la îndemână..". Lallana a ajuns la Liverpool în 2014, iar Southampton a încasat atunci 29,5 milioane de euro pentru internaţionalul englez. 

Ianuarie ar putea fi luna marilor schimbări şi pentru echipele din Anglia. Mirror scrie că Mourinho vrea mai multă forță la mijlocul terenului la United, iar Dimitri Payet (foto: Reuters) se potriveşte de minune planurilor portughezului.

Deși tocmai a semnat prelungirea contractului cu West Ham, Payet vrea să plece de la echipă. 40 de milioane de euro cer şefii lui West Ham pentru mijlocașul francez care la Euro 2016 a marcat un gol de senzaţie în poarta României. Marseille l-a vândut în 2015 pe Payet în Anglia pentru suma de 12,6 milioane de euro.

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi