PSG - Manchester City, cotă mărită la Netbet pentru pronosticul victorie PSG şi ambele echipe marchează!

În această seară vor avea loc ultimele partide din manşa tur a sferturilor de finală a Ligii Campionilor. Cu siguranţă meciul mai interesant este cel din capitala Franţei, şi asta ştiu şi casele de pariuri.

psg-manchester-city-netbet.JPG

Tocmai de aceea netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015) a decis să mărească cota pentru un anumit pronostic. Pariază maxim 20 RON pe pronosticul victorie PSG şi ambele echipe marchează în meci şi te vei putea bucura de o cotă de 5, în loc de 3.65.

Pentru a beneficia de promoţie n trebuie să faci mare lucru. Intri pe netbet.ro pe pagina de Promoţii şi accesează promoţia "Cotă Specială - PSG vs. Man City". Acolo trebuie să dai click pe butonul Înscriere. După ce ai urmat aceşti paşi primul pariu plasat pe pronosticul Victorie PSG şi ambele echipe marchează. Pariul se plasează la cota normală din ofertă, iar dacă pariul va fi câştigător vei primi diferenţa dintre miza x cota mărită (5.00) şi miza x cota jucată de tine sub formă de bonus.

În acest moment cota pentru acest pronostic este 3.50. Asta înseamnă că dacă pariezi 20 RON pe el acum vei câştiga mai întâi 70 RON, bani cash, şi vei mai primi încă 30 RON sub formă de bonus în următoarele zeci de ore.

Pariază acum la Netbet pe această cotă mărită!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi