PSG, încă o lovitură pentru Barca! Șeicii pregătesc un nou transfer stelar

Barcelona caută în continuare soluții la mijlocul terenului, iar Leon Goretzka de la Schalke pare să fie omul perfect pentru antrenorul Ernesto Valverde. Desigur, Phillippe Coutinho rămâne principala țintă pentru catalani. Problema e că Barca are un competitor pe măsură pentru jucătorul brazilian. 

Hotărât să realizeze o adevărată ”colonie” de brazilieni la Paris, șeicul Nasser Al-Khelaifi (foto: psg.fr) este decis să liciteze peste oferta Barcei pentru Coutinho în perioada de transferuri din iarnă. Informația lansată de englezi i-a luat pe mulți prin surprindere, întrucât PSG trebuie să vândă mai mulți jucători în ianuarie pentru a scăpa de sancțiunile UEFA în cazul transferului lui Neymar. Iar nu cu mult timp în urmă, șefii forului european au anunțat că îi pot chiar da afară pe parizieni din Champions League din cauza încălcării politicii de fair play financiar. 

În 2017, PSG a dat adevărate lovituri pe piața transferurilor. Iar prin aducerea starului brazilian la Paris au stabilit un nou record mondial cu cele 222 milioane de euro plătite catalanilor. Mai apoi l-au luat pe Mbappe, pentru care vicecampioana Franței va plăti 180 milioane de euro la finalul sezonului. Atunci va fi activată clauza de cumpărare definitivă. 

Catalanii de la Sport.es scriu că mutarea lui Coutinho (foto: liverpoolfc.com) la PSG ar fi aproape făcută! Potrivit acestora, reprezentanți ai lui PSG au discutat cu impresarul jucătorului cu ocazia recentei gale de la Londra în care Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător din lume în 2017.

Discuțiile s-au purtat între directorul sportiv de la PSG, Antero Henrique, și Kia Joorabchian (foto: Twitter)  - agentul lui Coutinho. Cei doi s-au despărțit strângându-și mâna, iar Henrique ar fi obținut promisiunea din partea impresarului că va fi anunțat în cazul oricărei noi oferte a Barcelonei pentru starul lui Liverpool. 

În vârstă de 46 de ani, Kia Joorabchian este unul dintre cei mai apreciați agenți ai momentului, fiind foarte aproape ăn urma celebrilor Jorge Mendes sau Mino Raiola. Născut în Iran, Joorabchian reprezintă mai mulți jucători brazilieni. În afara lui Phillippe Coutinho, el îi mai reprezintă pe David Luiz și Oscar. Unul dintre cei mai importanți ”clienți” ai săi a fost Carlos Tevez. Odată însă cu mutarea în China, fostul atacant de la Manchester United, Juventus și Manchester City și-a schimbat și impresarul. 

Presa engleză vehiculează faptul că PSG va face o ofertă mult mai bună pentru Coutinho decât Barcelona. Ultimele negocieri din această vară dintre Barca și Liverpool s-au oprit la 120 milioane de euro. Cu 80 de milioane mai puțin decât au solicitat englezii. E puțin probabil totuși ca suma finală pentru Coutinho să ajungă chiar la acest nivel, dar oricum va fi pe-aproape. Iar PSG este dispusă să plătească oricât dacă va reuși să vândă în ianuarie jucătorii puși pe lista de transferuri.

Astfel, francezii vor scăpa de riscul excluderii din Ch League și pot alimenta conturile lui Liverpool cu suma corectă pentru Phillippe Coutinho (foto: liverpoolfc.com). Potrivit ultimelor informații, PSG e dispusă să ofere și 180 milioane de euro în schimbul starului lui Liverpool. Cu Phillippe Coutinho, numărul jucătorilor brazilieni de la PSG ar ajunge la 6. În acest moment, antrenorul Unai Emery îi are sub comandă pe Neymar, Thiago Silva, Marquinhos, Lucas Moura și Dani Alves. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!