PSG continuă aroganțele: dă 210 mil euro pe doi jucători! Draxler, spre Bayern!

Monaco a pierdut cei mai buni jucători vara asta și lista încă nu s-a încheiat, pentru că urmează ca Mbappe să semneze cu PSG după negocieri interminabile. Atacantul de 18 ani ar putea semna în aceeași zi cu Fabinho! Pentru Mbappe, șeicii oferă 140 milioane de euro plus Lucas Moura! În total, afacerea îi va costa 210 milioane de euro pe șefii lui PSG (foto: psg.fr).

Bani arhi-suficienți pentru ca Monaco să repare ”stricăciunile” provocate la echipă de transferurile din această vară - Benjamin Mendy și Bernardo Silva au plecat primii, la Man City, jucători pentru care campioana Franței a încasat 107,5 milioane de euro. Antrenorul Leonardo Jardim a cerut acum la echipă un atacant, dar nu unul oarecare. Conform celor de la Daily Express, antrenorul lui Monaco îl vrea înapoi pe Anthony Martial - fotbalist vândut de Monaco în 2015 la Manchester United pentru 60 milioane de euro.

În condițiile în care Martial a fost jucat mai puțin de către Jose Mourinho în sezonul trecut (portughezul preferându-l mai mult pe Marcus Rashford), mutarea se anunță una foarte posibilă. Dar nu sigură..Și asta pentru că Mou a anunțat că atacantul de 21 de ani face parte din planurile sale de viitor pe ”Old Trafford”. Tottenham, Inter și Arsenal și-au manifestat și ele interesul vara asta pentru Martial (foto: manutd.com), care a fost cel mai bun marcator al lui Man United în primul său sezon în Premier League.

În afacere, un rol important îl va avea și familia jucătorului francez - care s-a acomodat perfect în Anglia și care a anunțat că este exclus ca Martial să o părăsească pe United. Chiar și ”afacerea” Ivan Perisic se pare că nu mai este chair de actualitate pe ”Old Trafford” din cauza reticenței șefilor lui Man United de a se despărți de Anthony Martial. În plus, atâta timp cât la echipă nu va sosi un mijlocaș ofensiv în următoarea săptămână (așa cum a cerut Jose Mourinho) șansele ca francezul să plece sunt minime.  

Prevăzătoare, Monaco și-a îndreptat atenția către Diego Costa și Alexis Sanchez. Problema e că atacantul lui Chelsea vrea să se întoarcă la Atletico, iar Alexis este cu un pas în ”curtea” lui Man City - conform ultimelor informații apărute în presa engleză. Până să semneze cu Neymar, Alexis a fost dorit și de PSG. Francezii au renunțat însă la ideea de a-l aduce pe atacantul chilian la Paris, de unde se pregătește să plece un super-jucător.

Adus la începutul acestui an de la Wolfsburg pentru 40 milioane de euro, Julian Draxler (foto: facebook.com/juliandraxler) s-ar putea întoarce în Bundesliga, unde este dorit de Bayern Munchen! În cursa pentru atacantul german de 23 de ani a intrat și Liverpool, dar și Arsenal, Arsene Wenger dorind să se asigure că nu va rămâne cu un gol în atac după plecarea lui Alexis Sanchez.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!