Pariază pe victoria celor de la PSG cu Caen la o cotă mărită de 6.00!

Avem etapă intermediară în Franța Ligue 1, toate partidele rundei a  19-a fiind programate pentru miercuri 20 decembrie, ora 21:50. Cel mai dezechilibrat meci este fără îndoială cel dintre PSG și Caen, acolo unde echipa gazdă a primit o cotă de doar 1.07 pentru un eventual succes. Dar tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 6.00 dacă urmezi indicațiile de mai jos. Oferta este valabilă la această casă de pariuri onlineși doar pentru clienții noi care se înregistrează prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la PSG la o cotă mărită de 6.00!

 

CUM PARIEZ PE VICTORIA PSG-ULUI LA O COTĂ DE 6.00?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBN97
  3. Plasează un pariu pe victoria PSG-ului în partida de acasă cu Caen (miercuri 20 decembrie 2017, ora 21:50)

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – PSG.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.06 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 6.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe PSG vs Caen și doar pentru o miză maximă de 25RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă PSG se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 25 RON pe victoria PSG-ului, iar aceasta câștigă. Primești înapoi miza de 25 RON și încasezi alți 125 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 125 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria celor de la PSG la o cotă mărită de 6.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi