Pronosticuri recomandate pentru meciurile din Liga 1 România

Cea de a 98-a ediţie a Ligii 1 care va debuta pe 10 iulie 2015, aduce la start 14 formaţii angrenate într-un sistem competiţional nou, cu sezon regulat secondat de play-off si play-out.

Este probabil campionatul cel mai pariat de către pariorii din România, o ligă în care se investesc anual sume uriaşe atât la casele de pariuri online, cât si la cele offline, însă din păcate mulţi pariori investesc banii la repezeală, fără sa gândească foarte mult pronosticurile, rezultatul este evident previzibil, iar bilanţul din final este unul negativ. 

Pariurix vă recomandă o serie de tipuri de pariuri pe care să le jucaţi odată cu noul sezon şi care ar fi echipele pe care ar trebui să le urmăriţi mai frecvent, putând scoate astfel profit de pe urma lor. 

liga-1.jpg

Steaua Bucureşti victorii in deplasare

Steaua Bucureşti este campioana en-titre şi cam singura formaţie care poate da încredere pariorilor atunci când aceştia îşi pun banii pe ea. În ultimele două sezoane disputate, trupa din cartierul Ghencea a pierdut doar două din cele 34 de meciuri jucate, ambele anul trecut. În rest au fost 10 remize şi 22 de victorii şi ţinând cont de cotele generoase oferite de bookmakeri atunci când steliştii se deplasează pe teren străin, nu putem decât să recomandăm acest tip de pariu, inclusiv cu varianta DNB 2 la o cotă ceva mai mică.

Under 2,5 goluri la meciurile celor de la Petrolul Ploieşti

Un alt pronostic interesant în viziunea mea este sub 2,5 goluri la meciurile disputate de clubul prahovean. În ultimele două sezoane meciurile Petrolului au înregistrat printre cele mai scăzute medii de goluri din campionat, 2.15 în sezonul 2013-2014 şi 2.12 în sezonul 2014-2015. Cu astfel de medii şi cu cote generoase pe care le vor primi "lupii galbeni", mai ales în partidele cu echipele slab cotate, vă recomand acest tip de pariu. 

Scor egal după un şir mai lung de meciuri în care nu s-a înregistrat acest pronostic

Liga 1 este unul din campionatele în care se înregistreză cele mai multe remize, mai ales între echipele de pluton care luptă mai degrabă pentru obiective secundare cum ar fi ocuparea unei poziţii călduţe la mijlocul clasamentului ori menţinerea în prima divizie. Ceea ce am observat în campionatele precedente este că după o serie de 5-6 partide consecutive în care nu s-a înregistrat remiza aceasta a venit imediat în partidele ulterioare. Ţinând cont de faptul că bookmakerii oferă cote la X peste 3,00, cu o bancă decentă si un plan bine pus la punct puteţi să vă rotunjiţi câştigurile într-un mod simplu şi eficient. 

Cele trei tipuri de pariuri menţionate mai sus au în opinia mea cea mai mare şansă de reuşită în noul sezon, unul în care lupta pentru titlu va fi foarte încinsă, iar de la play-off până la play-out şi viceversa este doar un pas, astfel că formaţiile vor trebui să-şi gestioneze foarte atent paşii în meciurile pe care le au de disputat până la sfârşitul sezonului competiţional. 

Pariază acum pe meciurile din Liga 1!

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi