De acum Pronobet de la Netbet include și grile din România!

Probabil numele de Pronobet te duce cu gândul la Pronosportul de pe vremuri. Așa și trebuie, pentru că cele două jocuri seamănă din multe puncte de vedere. La Pronobet, joc disponibil pe netbet.ro, sunt oferite mai multe grile unde trebuie să dai pronosticuri de tipul 1x2 la fiecare meci, iar în funcție de numărul de selecții ghicite câștigi o parte din pot. La fiecare grilă există și un jackpot pe care îl poți câștiga dacă ai un bilet perfect. Nu vreau să intru în prea multe detalii, pentru că avem pe site un articol mult mai amănunțit care explică concret tot ce ține de acest concurs: https://pariurix.com/pronobet-netbet.html

Altceva mi-am propus în acest articol, și anume să vin cu un anunț prin care să informez că mai nou jocul Pronobet va include săptămânal și câte o grilă din România. De regulă aceasta va conține 10 meciuri: 7 din Liga 1 și 3 din Liga 2, și se pornește de la un jackpot de 8,000RON. Ce mi se pare foarte tare este faptul că prețul pentru un bilet este unul modic: 1RON. De obicei grila este băgată marți, și ai la dispoziție până vineri să trimiți predicțiile tale. Bine, poate diferi și în funcție de programul din runda respectivă. 

Am pus și eu primul meu bilet; îl poți vedea mai jos. Iar dacă vrei și tu să îți încerci norocul, accesează netbet.ro - Pronobet - Grile de 10 - Pronoliga României. Sunt sigur că cei cărora le este dor de Pronosportul de altă dată, dar și pariorii mai tineri, vor aprecia această nouă facilitate.

Încearcă-ți și tu norocul la Pronobet pe Pronoliga României!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi