Promoţiile Netbet pentru meciurile din România au fost anulate!

Datorită tragicului deces al fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng agenţia de pariuri online netbet.ro a decis ca promoţia care era în desfăşurare pentru meciurile programate în acest weekend în play-off-ul Ligii 1, respectiv promoţia prin care se acorda o cotă mărită victoriei lui Dinamo în finala Cupei României să fie ambele anulate!

promotie-netbet-2.JPG

Dar poţi participa în continuare la promoţia prin care netbet.ro te trimite în Franţa. NetBet.ro îți oferă posibilitatea de a câștiga o excursie pentru 2 persoane în Franța, excursie în valoare de 24.000 RON! Pentru a participa la promoţie tot ce trebuie să faci este să te loghezi în contul tău NetBet, să te înscrii la promoție accesând butonul Înscriere și să pariezi pe cele 5 ligi europene majore în intervalul 06 - 15 mai. Dintre pariurile câştigătoare ale unui jucător se vor alege primele 5 cu cotele cele mai mari. Jucătorul cu cea mai mare cotă cumulată din 5 pariuri simple câştigătoare va merge în Franța, în luna iunie!

Miza minimă eligibilă este de 20 RON şi sunt luate în considerare doar pariurile pre-live plasate pe bilet simplu pe meciurile din Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A și Ligue 1.

Pariază acum la Netbet pe meciurile din campionatele de top ale Europei!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi