Ai 39 de tichete garantate la PokerFest 10 ani

2022-05-04 22:30:53 2,6k 0

NetBet se numără printre partenerii circuitului PokerFest, în cadrul căruia, cu ocazia împlinirii a 10 ani de existență, este organizat evenimentul festiv PokerFest 10th Anniversary. În data de 15 mai, pe NetBet Poker, va fi un MEGA SATELIT PokerFest cu numai puţin de 30 de tichete garantate, a câte €550 fiecare, pentru Main Eventul PokerFest aniversar. Megasatelitul va avea o structură medie spre lentă, cu suficient timp pentru a construi un stack serios, dar şi cu opţiuni de late-entry extins şi re-entry. Pentru a participa la turneele de calificare, accesează link-urile speciale de mai jos și descarcă aplicaţia NetBet Poker.

Participă la PokerFest și beneficiază de unul dintre premiile totale de 16.500 de euro

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM POT PRIMI TICHETELE GARANTATE?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Participă la turneele de calificare:
 • PokerFest Bucharest Free Sub (29 aprilie - 15 mai, ora 19:00) - 10 tichete x 5€ garantate. Buy-in gratuit. 0,50€ rebuy. 1000 fise la start, 2 min/nivel. Duce în subsatelitul de 5€
 • €5 PokerFest Bucharest Sub (29 aprilie - 15 mai, ora 20:00) - 3 tichete x 55€ garantate. Buy-in 5€. €5 Rebuy. 2000 fise la start, 5 min/nivel. Duce în sateliţii de 55€
 • €55 PokerFest Bucharest MEGA SATELLITE (15 mai, ora 21:00) - 30 tichete x 550€. Buy-in 55€. Re-entry 12 niveluri. 10.000 fise la start, 10 min/nivel. Duce în Main Eventul PokerFest Aniversar.

Termeni și condiții ofertă poker

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții. Deschide cont acum! 
 • Tichetele câştigate în sateliţii şi subsateliţii online pentru PokerFest 10th Anniversary nu pot fi preschimbate în cash.
 • Tichetele sunt netransferabile şi pot fi folosite în Main Eventul PokerFest numai de către jucătorii care le-au câştigat pe platforma NetBet Poker.
 • În cazul în care turneul nu mai poate fi disputat la data stabilită din cauze externe, cum ar fi starea de alertă, starea de urgenţă sau alte norme legislative, tichetele acordate în sateliţii online vor putea fi folosite în alte turnee live organizate de PokerFest.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Participă la PokerFest și beneficiază de unul dintre premiile totale de 16.500 de euro

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult