Tombolă cu 3 ceasuri Huawei GT 2 PRO Nebula pentru abonații PariuriX!

2022-10-20 10:42:00 430 0

PariuriX vine cu o nouă super campanie prin care pune la bătaie pe durata lunii Octombrie 3 ceasuri smart Huawei GT 2 PRO Nebula. Acestea vor fi acordate în cadrul unei tombole ce va avea loc la finalul lunii! La această tombolă participă automat toate persoanele abonate la Nesletter-ul PariuriX. Te poți abona și tu; întregul proces durează doar câteva secunde, iar astfel intri în extragerea noastră! 

Abonații la newsletter pot câștiga în Octombrie 3 X Huawei Watch GT 2 Pro. Te poți înscrie și tu prin formular - CLICK AICI!

18+, numai pentru rezidenți în România. 1-31 Octombrie 2022

 

Cum mă pot abona la Newsletter pentru a participa la tombolă?

  1. Accesează ACEASTĂ PAGINĂ.
  2. Introdu numele și adresa ta de email, și apasă butonul ”Trimiteți”
  3. Verifică adresa de email printr-un click pe link-ul primit pe mail.
  4. Felicitări! Ai intrat în tombola lunii Octombrie acolo unde poți câștiga unul din cele 3 ceasuri Huawei GT 2 PRO Nebula

Consultă regulamentul campaniei!

Dacă ești abonat la newsletter-ul nostru, felicitări, te vom înscrie automat în tragerea la sorți! Recompensăm încrederea utilizatorilor noștri și ai posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 3 ceasuri Huawei GT 2 Pro Nebula. Premiile sunt acordate în fiecare lună! Dacă încă nu ești abonatul nostru, te poți înscrie oricând. În caz că vrei să te înscrii la Newsletter, dar nu vrei să participi la tragerea la sorți, trimite-ne un email la adresa [email protected]. .

Abonații la newsletter pot câștiga în Octombrie 3 X Huawei Watch GT 2 Pro. Te poți înscrie și tu prin formular - CLICK AICI!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult