1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. SuperProno: 300.000 RON în pariuri gratuite pentru fiecare etapă

SuperProno: 300.000 RON în pariuri gratuite pentru fiecare etapă

victorpartan
victorpartan

2022-11-14 09:12:00

image SuperProno: 300.000 RON în pariuri gratuite pentru fiecare etapă

Superbet te invită să participi gratuit la un concurs de pronosticuri derulat pe etape, fondul de premiere pentru fiecare rundă fiind de 300.000 RON acordați în pariuri gratuite. Accesează link-urile de mai jos, optează pentru participarea la „SuperProno” și răspunde la cele șase întrebări. Ești recompensat în funcție de numărul răspunsurilor corecte, fiind premiate minim patru pronosticuri care se adeveresc. În plus, fiecare răspuns corect îți va aduce un punct în liga ta și te va ajuta să urci în clasament.

Participă gratuit la SuperProno și pentru premii totale de 300.000 RON pe etapă

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PARTICIP LA CONCURS

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Răspunde la întrebările rundei.
 3. Pariuri gratuite în valoare totală de 140.000 RON vor fi distribuite în mod egal între cei care au 4 răspunsuri corecte;
 4. Pariuri gratuite în valoare totală de 100.000 RON vor fi distribuite în mod egal între cei care au 5 răspunsuri corecte;
 5. Pariuri gratuite în valoare totală de 60.000 RON vor fi distribuite în mod egal între cei care au 6 răspunsuri corecte;

Termeni și condiții SuperProno

 • Această ofertă este dedicată tuturor clienților. Deschide-ți cont acum!
 • Trebuie să optezi pentru participarea la concurs, care este gratuită.
 • Nu sunt luate în considerare cartonașele galbene arătate după timpul regulamentar și cele care sunt primite de altcineva decât jucătorii de pe teren. Un cartonaș roșu nu se condideră două cartonașe galbene.
 • Pentru întrebările pe puncte despre cartonașe, dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene urmat de un cartonaș roșu, cel de-al doilea cartonaș galben nu se ia în considerare.
 • În cazul pronosticurilor pe intervale se iau în considerare golurile/cornerele/faulturile etc. de la startul intervalului și până la finalizarea acestuia.
 • În cazul pronosticului pe handbal care vizează eliminările de 2 minute, se iau în considerare eliminarile de 2m atât ale jucătorilor cât și cele ale jucătorilor de pe bancă și staff-ului.
 • Dacă niciun participant nu răspunde corect la cele 6 întrebări afișate în cadrul jocului, atunci suma bonus totală aferentă acestui prag va fi adăugată sumei bonus de la punctul 2, iar totalul va fi distribuit participanților care au avut 5 răspunsuri corecte.
 • Pariul Gratuit trebuie acceptat în termen de 24 de ore de la acordare. Valoarea minimă a unui pariu gratuite este de 5 RON.
 • Atunci când ai un Pariu Gratuit activ, la plasarea pariurilor vor fi utilizați întâi banii din balanța Pariu Gratuit, apoi banii din balanța reală.
 • Pariul Gratuit trebuie jucat în termen de 14 zile din momentul activării, pe evenimente care au loc în acest interval. Dacă este câștigător, primești în cont câștigul minus miza.
 • Pariul Gratuit nu poate fi jucat pe bilete de tip sistem.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Participă gratuit la SuperProno și pentru premii totale de 300.000 RON pe etapă

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX