1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. Super oferte pe meciurile din weekend din România Liga 1!

Super oferte pe meciurile din weekend din România Liga 1!

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-06-19 11:13:09

image Super oferte pe meciurile din weekend din România Liga 1!

În acest weekend avem parte de o nouă etapă în Româia Liga 1, iar atâta timp cât nu vom mai avea parte de surprize în următoarele ore, vom vedea la lucru pentru prima dată după pauza cauzată de pandemia de Corona Virus și echipe precum Dinamo București sau FC Botoșani. Deoarece campionatul României rămâne de adevărat interes în ochii pariorilor, agențiile licențiate au venit cu câteva oferte atât pentru clienții noi cât și pentru cei actuali pe care le vom prezenta pe scurt mai jos. 
 

Deschide cont și pariază pe victoria lui FCSB cu Gaz Metan Mediaș la o cotă de 50.00!

Cum pot paria pe cota specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”. Aceasta este o ofertă doar pentru clienții noi.
  2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNQJ
  3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie FCSB” în meciul cu Gaz Metan Mediaș, din Liga I, care are loc pe 21 iunie, de la ora 20:00.

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria lui FCSB, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 245RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 245RON pe o cotă de 1.80 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 196RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Accesează termenii și condițiile ofertei!

 

Plasează pariuri cu marjă 0% pe meciurile din play-off!

Așa cum ne-a obișnuit de-a lungul timpului, Betano oferă marjă 0% la anumite pariuri din Liga 1. Mai exact, pe toate meciurile din play-off. Ce înseamnă asta? La partidele selectate payout-ul pentru pariurile de tipul 1x2 este de 100%, deci avantajul casei este 0%. Astfel cu siguranță aicvi vei găsi cele mai bune cote pe câștigător meci, fără a exista absolut nici o condiție atașată. Așa că ai toate motivele să pariezi la Betano în acest weeked!


Descoperă și alte oferte pentru weekend, unele exclusive!

Vom completa lista în acest weekend pe parcurs ce apar și alte oferte speciale pe Liga 1. Între timp, poți descoperi cote mărite pe Premier League pentru clienții noi (cum ar fi cotă 50.00 victorie Liverpool cu Everton, dar și altele), sau oferte exclusive valabile doar prin link-urile PariuriX. Pentru a descoperi cele mai tari oferte ale săptămânii, accesează acum secțiunea de Promoții și bonus pariuri, poker, casino PariuriX.

Te așteptăm și în concursul nostru PredictorX pentru șansa de a câștiga o parte din potul lunar de 5,700RON! Participă acum!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX