Top oferte de Paște la agențiile și cazinourile recomandate!

2019-04-25 10:03:00 6,1k 0

Cu ocazia sărbătorilor Pascale site-urile de jocuri de noroc din România au venit cu o serie atractivă de oferte speciale pe care vrem să le prezentăm în acest articol. Momentan Unibet și Vlad Cazino stau cel mai bine la acest capitol, dar ne așteptăm ca și alte cazinouri sau case de pariuri online să iasă în evidență în zilele care urmează.

 

Unibet - câștigă o vacanță unică în Alpii elvețieni și unul din nenumăratele premii cash

  • Extragere cu premii de 250.000 RON cash pentru pariuri sportive - Unibet pune la bătaie un jackpot în valoare totală de 250.000RON în bani reali, împărțit între 50 de pariori în urma unei extrageri care va avea loc pe 29 aprilie. Fiecare pariu cu miza minimă 25RON plasat pe fotbal sau pe tenis, până pe 28 aprilie (ora 23:59) îți aduce o intrare la această extragere. Participă acum!
  • Turneu Lucky Spin de Paște - Joacă slotul Easter Eggs între 19 aprilie și 22 aprilie. Jucătorul cu cel mai mare câștig egalizat într-o rundă va obține o vacanță unică în Alpii elvețieni în una dintre cele mai rapide super-mașini din lume.Următorii 499 de jucători cu cele mai mari câștiguri egalizate într-o rundă vor împărți un fond de premiere de 50.000 RON în bani reali.  Participă acum!
  • Găsește ouăle norocoase - joacă oricare din sloturile Vikings Go Berzerk, Valley of the Gods și Easter Island și câștigă o parte din cei 350.000 RON cash. Sunt puse la bătaie 2.050 de ouă norocoase cu premii cash și 450 de ouă de aur cu câștig dublu garantat. Participă acum!
  • Câștigă premii la bingo de Paște - zilnic sunt puse la bătaie premii suplimentare de 6,000RON în camera de bingo exclusivă, pe lângă cele 4 turnee săptămânale cu premii totale de 32.000 RON cash! Participă acum!
  • Minigame Madness - Pariază 40 RON în camera de bingo Arena și vei fi recompensat cu cinci rotiri gratuite pe bani reali pe care le poți utiliza la mini jocurile preferate. Participă acum!

Joacă acum la Unibet și descoperă super ofertele de Paște!

 

Vlad Cazino - câștigă o dronă, ouă de aur, telefoane Samsung Galaxy S10 sau premii în bani

Cu mai bine de o săptămână înainte de Paște, Vlad Cazino vine cu trei oferte speciale după cum urmează:

  • Ouăle extraordișmechere - joacă oricare din sloturile Vikings Go Berzerk, Valley of the Gods și Easter Island și câștigă o parte din cei 350.000 RON cash. Sunt puse la bătaie 2.050 de ouă norocoase cu premii cash și 450 de ouă de aur cu câștig dublu garantat. Participă acum!
  • Paste extraordișmecher - intră în cursa pentru premii jucând orice joc de pe site și poți câștiga o dronă DJI Mavic Pro Combo, 5 telefoane Samsung Galaxy S10 (memorie 128 GB), sau unul din cele 194 de premii în bani (30 - 1,200RON). Participă acum!
  • Pregătiri de Paște la bingo - zilnic sunt puse la bătaie premii suplimentare de 6,000RON în camera de bingo exclusivă, pe lângă cele 4 turnee săptămânale cu premii totale de 32.000 RON cash! Participă acum!

Joacă acum la Vlad Cazino și vei primi și un pachet de bun venit: 100% până la 999RON + 30FREESPINS

 

Pokerstars - câștigă o excursie de vis în Las Vegas

  • Turneu freeroll de poker - participă la turneul FREEROLL de poker de pe 29 aprilie pentru a câștiga un pachet de lux care conține zboruri dus-întors și 5 nopți de cazare în Las Vegas. Pentru a putea participa la turneu trebuie să câștigi un bilet la unul din turneele freeroll zilnice de calificare. Participă acum!

Participă acum la turneele FREEROLL organizate de PokerStars și câștigă o excursie în Las Vegas!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult