1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. UP FOR 8: 10.000RON cash marele premiu pentru 8 predicții corecte

UP FOR 8: 10.000RON cash marele premiu pentru 8 predicții corecte

victorpartan
victorpartan

2020-09-24 22:00:00

image UP FOR 8: 10.000RON cash marele premiu pentru 8 predicții corecte

888sport.ro te provoacă să participi la concursul de pronosticuri sportive UP FOR 8 (cunoscut și sub numele de Super 8), care se desfășoară în fiecare weekend și presupune să ghicești rezultatele finale (1, X sau 2) pentru opt meciuri alese operator din cele mai importante ligi europene. Pentru weekend-ul 26-27 septembrie au fost selectate meciuri din LaLiga, Premier League, Serie A și din Bundesliga. Intră pe link-urile speciale de mai jos și trimite predicțiile tale. Dacă toate opt se vor adeveri, vei câștiga marele premiu de 10.000RON în bani reali. Dacă nu, primești un pariu gratuit în valoare de 5RON pentru fiecare predicție corectă. Primele două participări la acest concurs sunt gratuite.

Participă la concursul Super 8 și intră în cursă pentru premiul de 10.000RON cash

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot câștiga unul dintre premii?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat pe platformă, deschide cont acum.
 2. Selectează și trimite pronosticurile tale (1,X sau 2) pentru cele 8 meciuri ale rundei până pe 26 septembrie, ora 14:30.
 3. Dacă toate cele 8 predicții se vor adeveri, vei câștiga marele premiu de 10.000RON în bani reali. Premiul se va împărți în mod egal, dacă vor fi mai mulți câștigători.
 4. Dacă nu ghicești toate cele 8 rezultate, vei primi un pariu gratuit în valoare de 5RON pentru fiecare pronostic corect. Așadar, pentru 7 rezultate corecte - de exemplu - primești pariuri gratuite în valoare de 35RON.
 5. Primele 2 participări la concurs sunt gratuite. După acestea, pentru a fi eligibil, va trebui să pariezi 125RON de la începutul zilei în care începe runda (00:01) până la ora de start a primului meci.

Termeni și condiții concurs Super 8

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții. Deschide cont acum!
 • Primele două participări sunt gratuite. Pentru următoarele te califici dacă pariezi 125RON pe cote minime de 1.50 din ziua în care a început runda, ora 00:01, până la începutul primului meci.
 • Premiul de 10.000RON în bani reali este câștigat de jucătorul care ghicește toate cele 8 rezultate ale rundei. Dacă sunt mai mulți câștigători, premiul se împarte în mod egal.
 • Este acordat un pariu gratuit de 5RON pentru fiecare pronostic corect, în cazul în care jucătorul nu câștigă marele premiu.
 • Pronosticurile pentru această rundă pot fi trimise până pe 26 septembrie, la ora 14:30. O dată trimise, ele nu pot fi modificate.
 • Premiile în bani reali și pariurilor gratuite vor fi acordate în decurs de 72 de ore din momentul finalizării rundei. Pariurile gratuite trebuie folosite în termen de 7 zile. 
 • În cazul în care unul sau mai multe meciuri au fost anulate, fondul de premiere nu va fi împărțit și nici nu va fi acordat un Free Bet de 5RON pentru meci/meciuri.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Participă la concursul Super 8 și intră în cursă pentru premiul de 10.000RON cash

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX