1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Super 12, runda 28 – participă gratuit și câștigă 3.000RON

Super 12, runda 28 – participă gratuit și câștigă 3.000RON

victorpartan
victorpartan

2019-03-06 22:38:32

image Super 12, runda 28 – participă gratuit și câștigă 3.000RON

La Sportingbet.ro, continuă concursul de pronosticuri „Super 12”. Ghicește semnul corect (1, X, 2) al celor 12 meciuri alese de această casă de pariuri online dintre cele mai interesante confruntări din LaLiga, Premier League, Serie A și Bundesliga și câștigi premiul de 3.000RON cash (fără condiții de rulaj). După cum vei putea citi mai jos, câștigi un premiu și cu numai 8 pronosticuri corecte. Atenție: participarea la concurs este complet gratuită (nu trebuie să faci nicio depunere și nu riști niciun leu) și poți trimite câte un pronostic pe zi! Tot ce trebuie ca să intri în cursa pentru banii CASH este să intri pe link-urile speciale de mai jos.

Participă acum la concursul „Super 12” și poți câștiga 3.000RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

CUM PARTICIP LA CONCURSUL SUPER 12 DE LA SPORTINGBET?

 1. Accesează contul tău Sportingbet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Accesează pagina concursului (Promoții - Super 12).
 3. Bifează 1, X sau 2 în dreptul celor 12 meciuri alese de operator și dă click pe ”Trimite predicția”. Poți trimite câte o predicție pentru un meci în fiecare zi.

CE PREMII POT CÂȘTIGA?

Daca pronostichezi corect cel puțin 8 din aceste 12 meciuri vei câștiga unul din premii:

 • 3.000RON cash – dacă pronostichezi corect 12 din 12 meciuri
 • 500RON Freebet - pronostichezi corect 11 din 12 meciuri
 • 100RON Freebet - pronostichezi corect 10 din 12 meciuri
 • 50RON Freebet - pronostichezi corect 9 din 12 meciuri
 • 10RON Freebet - pronostichezi corect 8 din 12 meciuri

RUNDA 28 SUPER 12 SPORTINGBET

Competiția a ajuns la runda a 28-a, etapă ale cărei meciuri se desfășoară în perioada 9-10 martie 2019. Poți plasa gratuit zilnic câte un bilet până pe 9 martie, ceea ce înseamnă că poți avea mai multe șanse de câștig.

Capul de afiș este reprezentat de derby-ul din Premier League, dintre Arsenal și Manchester United. Tot în Premier League se joacă o altă confruntare interesantă: Newcastle vs Everton. Nici meciul dintre codașa Huddersfield și Bournemouth nu va fi plictisior.

Și în LaLiga avem câteva întâlniri de văzut. Celta Vigo vs Real Betis și Girona vs Valencia sunt două dintre ele.

După 3-0 cu AS Roma, Lazio are meci pe terenul Fiorentinei. Echipa la care joacă și Ștefan Radu are prima șansă, ca și Parma în confruntarea cu Genoa.

Mai joți poți vedea lista de meciuri pentru această rundă, și varianta mea de bilet:

Termeni și condiții concurs Super 12

 • Participarea este complet gratuită, dar ai dreptul de a participa cu un singur cont din care poți trimite zilnic câte un pronostic pentru un meci în cadrul aceleiași runde de calificare.
 • Pronosticul se referă la rezultatul final (1, X sau 2). 
 • Participantul poate câștiga doar un premiu în fiecare rundă – doar pronosticul de cel mai mare succes contează.
 • Toate rezultatele pronosticate sunt valabile după finalul partidei – 90 de minute inclusiv minutele de prelungire (reprizele de prelungire sau loviturile de departajare sunt excluse).
 • O dată ce runda s-a încheiat și rezultatele tuturor celor 12 meciuri sunt cunoscute, vei vedea câte meciuri ai pronosticat corect pentru fiecare zi când ai trimis un pronostic. Dacă vei vedea semnul grafic al unui trofeu, înseamna că ai pronosticat corect cel puțin 8 meciuri și ai câștigat respectivul premiu.
 • Câștigătorii premiilor în bani vor fi creditați în termen de 24 de ore după ce rezultatele meciurilor de calificare sunt cunoscute. Nu există condiții de rulaj
 • Pariurile gratuite vor fi creditate câștigătorilor în ziua următoare după ce ultimul meci de calificare din respectiva rundă s-a încheiat. Fiecare pariu gratuit va fi valabil doar 7 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un Freebet, citește ACEST ARTICOL.
 • În cazul în care unul sau mai multe meciuri din runda respectivă sunt anulate sau amânate, atunci acele meciuri vor fi considerate ca fiind „pronosticate în mod greșit”.

Participă acum la concursul „Super 12” și poți câștiga 3.000RON!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX