Super 12, runda 50 – participă gratuit și câștigă 3.000RON

Concursul gratuit de pronosticuri sportive „Super 12” continuă, la mijlocul acestei săptămâni, cu runda a 50-a pe Sportingbet.ro. Provocarea este să ghicești rezultatele (1, X sau 2) a 12 meciuri din cupele europene, pentru un premiu de 3.000RON în bani reali. Chiar și numai 8 pronosticuri corecte îți aduc un premiu, care crește odată cu creșterea numărului selecțiilor corecte. Atenție: participarea la concurs este complet gratuită (adică nu trebuie să faci nicio depunere și nu riști niciun leu) și poți trimite câte un pronostic pe zi, așadar îți poți mări șansele de a nimeri rezultatele! Accesează link-urile speciale din acest articol și câștigă premiile în bani reali!

Participă acum la concursul „Super 12” și poți câștiga 3.000RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum particip la concursul Super 12 de la Sportingbet?

 1. Accesează contul tău Sportingbet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Accesează pagina concursului (Promoții - Super 12).
 3. Bifează 1, X sau 2 în dreptul celor 12 meciuri alese de operator și dă click pe ”Trimite predicția”. Poți trimite câte o predicție pentru un meci în fiecare zi.

Ce premii pot câștiga?

Daca pronostichezi corect cel puțin 8 din aceste 12 meciuri vei câștiga unul din premii:

 • 3.000RON cash – dacă pronostichezi corect 12 din 12 meciuri
 • 500RON Freebet - pronostichezi corect 11 din 12 meciuri
 • 100RON Freebet - pronostichezi corect 10 din 12 meciuri
 • 50RON Freebet - pronostichezi corect 9 din 12 meciuri
 • 10RON Freebet - pronostichezi corect 8 din 12 meciuri

Runda 50 Super 12 Sportingbet

Competiția a ajuns la runda a 50-a, rundă ale cărei meciuri se desfășoară în perioada 30 iulie - 1 august 2019. Poți plasa gratuit zilnic câte un bilet până pe 30 iulie, ceea ce înseamnă că poți avea mai multe șanse de câștig.

Din Liga Campionilor ne interesează în mod special meciul dintre Maccabi Tel Aviv și CFR Cluj. După 1-0 în tur, campioana României are forța să obțină măcar o remiză în retur. FC Basel are nevoie de victorie în partida cu PSV Eindhoven, după ce a pierdut (2-3) întâlnirea din prima manșă. Elvețienii se pot impune, așa cum ar trebui să o facă și Olympiakos Pireu în fața Viktoriei Plzen (a fost 0-0 în Cehia). Va fi interesant și meciul Rosenborg vs BATE Borisov. Bielorușii au câștigat cu 2-1 pe teren propriu.

În Europa League, Ordabasy o poate învinge pe Mlada Boleslav, devenind, astfel, viitoarea adversară a lui FCSB în turul 3 preliminar. Hacken vs Alkmaar și AEL Limassol vs Aris Salonic sunt meciuri care pornesc de la scorul general de 0-0. Egal a fost și în turul dublei manșe dintre Hacken și Alkmaar, dar cu goluri (2-2). Osijek este una dintre echipele bune ale Croației și ar trebui să câștige meciul cu ȚSKA Sofia. În tur, bulgarii s-au impus cu 1-0. Altă echipă de la sud de Dunăre, Lokomotiv Plovdiv, a câștigat cu 2-0 acasă în prima manșă, deci se poate mulțumi cu un egal la Trnava.

 Mai jos poți vedea lista de meciuri pentru această rundă, și varianta mea de bilet:

Termeni și condiții concurs Super 12

 • Participarea este complet gratuită, dar ai dreptul de a participa cu un singur cont din care poți trimite zilnic câte un pronostic pentru un meci în cadrul aceleiași runde de calificare.
 • Pronosticul se referă la rezultatul final (1, X sau 2). 
 • Participantul poate câștiga doar un premiu în fiecare rundă – doar pronosticul de cel mai mare succes contează.
 • Toate rezultatele pronosticate sunt valabile după finalul partidei – 90 de minute inclusiv minutele de prelungire (reprizele de prelungire sau loviturile de departajare sunt excluse).
 • O dată ce runda s-a încheiat și rezultatele tuturor celor 12 meciuri sunt cunoscute, vei vedea câte meciuri ai pronosticat corect pentru fiecare zi când ai trimis un pronostic. Dacă vei vedea semnul grafic al unui trofeu, înseamna că ai pronosticat corect cel puțin 8 meciuri și ai câștigat respectivul premiu.
 • Câștigătorii premiilor în bani vor fi creditați în termen de 24 de ore după ce rezultatele meciurilor de calificare sunt cunoscute. Nu există condiții de rulaj
 • Pariurile gratuite vor fi creditate câștigătorilor în ziua următoare după ce ultimul meci de calificare din respectiva rundă s-a încheiat. Fiecare pariu gratuit va fi valabil doar 7 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un Freebet, citește ACEST ARTICOL.
 • În cazul în care unul sau mai multe meciuri din runda respectivă sunt anulate sau amânate, atunci acele meciuri vor fi considerate ca fiind “pronosticate în mod greșit.

Participă acum la concursul „Super 12” și poți câștiga 3.000RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!