Super 12, runda 42 – participă gratuit și câștigă 3.000RON

Concursul gratuit de pronosticuri sportive „Super 12” continuă în weekend-ul 25-26 mai cu runda a 42-a pe Sportingbet.ro. Provocarea este să ghicești rezultatele (1, X sau 2) a 12 meciuri din Germania, Spania, Elveția, Italia și Portugalia, pentru un premiu de 3.000RON în bani reali. Chiar și numai 8 pronosticuri corecte îți aduc un premiu, care crește odată cu creșterea numărului selecțiilor corecte. Atenție: participarea la concurs este complet gratuită (adică nu trebuie să faci nicio depunere și nu riști niciun leu) și poți trimite câte un pronostic pe zi, așadar îți poți mări șansele de a nimeri rezultatele! Accesează link-urile speciale din acest articol și câștigă premiile în bani reali!

Participă acum la concursul „Super 12” și poți câștiga 3.000RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum particip la concursul Super 12 de la Sportingbet?

 1. Accesează contul tău Sportingbet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Accesează pagina concursului (Promoții - Super 12).
 3. Bifează 1, X sau 2 în dreptul celor 12 meciuri alese de operator și dă click pe ”Trimite predicția”. Poți trimite câte o predicție pentru un meci în fiecare zi.

Ce premii pot câștiga?

Daca pronostichezi corect cel puțin 8 din aceste 12 meciuri vei câștiga unul din premii:

 • 3.000RON cash – dacă pronostichezi corect 12 din 12 meciuri
 • 500RON Freebet - pronostichezi corect 11 din 12 meciuri
 • 100RON Freebet - pronostichezi corect 10 din 12 meciuri
 • 50RON Freebet - pronostichezi corect 9 din 12 meciuri
 • 10RON Freebet - pronostichezi corect 8 din 12 meciuri

Runda 42 Super 12 Sportingbet

Competiția a ajuns la runda a 42-a, rundă ale cărei meciuri se desfășoară în perioada 25-26 mai 2019. Poți plasa gratuit zilnic câte un bilet până pe 25 mai, ceea ce înseamnă că poți avea mai multe șanse de câștig.

Este o rundă specială, care include trei finale de cupe naționale între echipe de top: Sporting Lisabona vs FC Porto în Portugalia, Leipzig vs Bayern Munchen în Germania și FC Barcelona vs Valencia în Spania. Bayern și FC Barcelona și-au adăugat la palmares un nou titlu de campioană, în timp ce FC Porto a pierdut lupta cu Benfica, terminând pe locul 2 în Liga Sagres.

În ultima etapă din Serie A, AC Milan se deplasează la Spal și este obligată să câștige pentru a spera la calificarea în grupele Ligii Campionilor (unde ajunge dacă învinge, iar Atalanta sau Inter se împiedică). Fiorentina vs Genoa poate fi cea mai dramatică partidă din această rundă. Genoa se salvează dacă învinge și o poate trimite în „B” chiar pe Fiorentina. Udinese are și ea nevoie măcar de un punct din confruntarea cu un adversar fără motivație, Cagliari. Chiar dacă nu are nicio importanță, este de urmărit și meciul orgoliilor, dintre Sampdoria și Juventus.

Nu s-a terminat nici Super Liga elvețiană. St. Gallen are nevoie de victorie în meciul cu Zurich, în încercarea de a termina sezonul pe locul care permite participarea directă în grupele Europa League. Același obiectiv îl are și Lugano, care are un meci aparent simplu, cu Grasshopper, echipă retrogradată de pe ultimul loc. Sion și Thun se duelează pentru punctele care l-ar putea duce în preliminariile Europa League.

 Mai joți poți vedea lista de meciuri pentru această rundă, și varianta mea de bilet:

Termeni și condiții concurs Super 12

 • Participarea este complet gratuită, dar ai dreptul de a participa cu un singur cont din care poți trimite zilnic câte un pronostic pentru un meci în cadrul aceleiași runde de calificare.
 • Pronosticul se referă la rezultatul final (1, X sau 2). 
 • Participantul poate câștiga doar un premiu în fiecare rundă – doar pronosticul de cel mai mare succes contează.
 • Toate rezultatele pronosticate sunt valabile după finalul partidei – 90 de minute inclusiv minutele de prelungire (reprizele de prelungire sau loviturile de departajare sunt excluse).
 • O dată ce runda s-a încheiat și rezultatele tuturor celor 12 meciuri sunt cunoscute, vei vedea câte meciuri ai pronosticat corect pentru fiecare zi când ai trimis un pronostic. Dacă vei vedea semnul grafic al unui trofeu, înseamna că ai pronosticat corect cel puțin 8 meciuri și ai câștigat respectivul premiu.
 • Câștigătorii premiilor în bani vor fi creditați în termen de 24 de ore după ce rezultatele meciurilor de calificare sunt cunoscute. Nu există condiții de rulaj
 • Pariurile gratuite vor fi creditate câștigătorilor în ziua următoare după ce ultimul meci de calificare din respectiva rundă s-a încheiat. Fiecare pariu gratuit va fi valabil doar 7 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un Freebet, citește ACEST ARTICOL.
 • În cazul în care unul sau mai multe meciuri din runda respectivă sunt anulate sau amânate, atunci acele meciuri vor fi considerate ca fiind “pronosticate în mod greșit.

Participă acum la concursul „Super 12” și poți câștiga 3.000RON!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!