Super 12, runda 73 – participă gratuit și câștigă 3.000RON

2019-11-08 13:00:00 7,9k 0

Concursul gratuit de pronosticuri sportive „Super 12” continuă cu runda 73 pe Sportingbet.ro. Provocarea este să ghicești rezultatele (1, X sau 2) a 12 meciuri din Germania, Spania, Italia și Anglia, pentru un premiu de 3.000RON în bani reali. Chiar și numai 8 pronosticuri corecte îți aduc un premiu, care crește odată cu creșterea numărului selecțiilor corecte.

Atenție: participarea la concurs este complet gratuită (adică nu trebuie să faci nicio depunere și nu riști niciun leu) și poți trimite câte un pronostic pe zi, așadar îți poți mări șansele de a nimeri rezultatele! Accesează link-urile speciale din acest articol și câștigă premiile în bani reali!

Participă acum la concursul „Super 12” și poți câștiga 3.000RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum particip la concursul Super 12 de la Sportingbet?

 1. Accesează contul tău Sportingbet.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Accesează pagina concursului (Promoții - Super 12).
 3. Bifează 1, X sau 2 în dreptul celor 12 meciuri alese de operator și dă click pe ”Trimite predicția”. Poți trimite câte o predicție pentru un meci în fiecare zi.

Ce premii pot câștiga?

Daca pronostichezi corect cel puțin 8 din aceste 12 meciuri vei câștiga unul din premii:

 • 3.000RON cash – dacă pronostichezi corect 12 din 12 meciuri
 • 500RON Freebet - pronostichezi corect 11 din 12 meciuri
 • 100RON Freebet - pronostichezi corect 10 din 12 meciuri
 • 50RON Freebet - pronostichezi corect 9 din 12 meciuri
 • 10RON Freebet - pronostichezi corect 8 din 12 meciuri

Runda 73 Super 12 Sportingbet

Competiția a ajuns la runda 73, rundă ale cărei meciuri se desfășoară în perioada 9-10 noiembrie 2019. Poți plasa gratuit zilnic câte un bilet până pe 9 noiembrie, ceea ce înseamnă că poți avea mai multe șanse de câștig.

Liverpool vs Manchester City este cel mai tare meci din fotbalul european în acest weekend, cel mai probabil rezultat fiind unul de egalitate. Și Leicester vs Arsenal e de văzut, mai ales că echipa gazdă are din nou un sezon bun. Bournemouth poate obține un punct din deplasarea de la Newcastle, ca și West Ham la Burnley. Pentru Southampton, ar fi foarte importantă o victorie cu Everton.

În LaLiga avem derby-ul orașului Sevilla, dintre Betis și FC. Oaspeții stau mult mai bine în clasament, dar acest aspect nu prea contează în asemenea meciuri. Alaves trece printr-o perioadă slabă și are șanse mici să o bată pe Valladolid, în timp ce Villarreal se poate impune în deplasarea de la Mallorca.

Vecine de clasament în Bundesliga, Mainz și Union Berlin dau bătălia directă pentru cele trei puncte. Wolfsburg poate intra în zona Euro cu o victorie contra lui Bayer Leverkusen, acolo unde se află deja Freiburg, care o poate învinge pe Eintrach Frankfurt.

Brescia și AC Torino sunt două echipe „în suferință” în Serie A, din punctul de vedere al formei sportive. Oaspeții s-ar mulțumi cu un egal.

 Mai jos poți vedea lista de meciuri pentru această rundă și varianta mea de bilet:

Termeni și condiții concurs Super 12

 • Participarea este complet gratuită, dar ai dreptul de a participa cu un singur cont din care poți trimite zilnic câte un pronostic pentru un meci în cadrul aceleiași runde de calificare.
 • Pronosticul se referă la rezultatul final (1, X sau 2). 
 • Participantul poate câștiga doar un premiu în fiecare rundă – doar pronosticul de cel mai mare succes contează.
 • Toate rezultatele pronosticate sunt valabile după finalul partidei – 90 de minute inclusiv minutele de prelungire (reprizele de prelungire sau loviturile de departajare sunt excluse).
 • O dată ce runda s-a încheiat și rezultatele tuturor celor 12 meciuri sunt cunoscute, vei vedea câte meciuri ai pronosticat corect pentru fiecare zi când ai trimis un pronostic. Dacă vei vedea semnul grafic al unui trofeu, înseamna că ai pronosticat corect cel puțin 8 meciuri și ai câștigat respectivul premiu.
 • Câștigătorii premiilor în bani vor fi creditați în termen de 24 de ore după ce rezultatele meciurilor de calificare sunt cunoscute. Nu există condiții de rulaj
 • Pariurile gratuite vor fi creditate câștigătorilor în ziua următoare după ce ultimul meci de calificare din respectiva rundă s-a încheiat. Fiecare pariu gratuit va fi valabil doar 7 zile de la creditare. Dacă nu știi ce este un Freebet, citește ACEST ARTICOL.
 • În cazul în care unul sau mai multe meciuri din runda respectivă sunt anulate sau amânate, atunci acele meciuri vor fi considerate ca fiind “pronosticate în mod greșit.

Participă acum la concursul „Super 12” și poți câștiga 3.000RON!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult