1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Roata Norocoasă de la Betano - câștigă zilnic un premiu!

Roata Norocoasă de la Betano - câștigă zilnic un premiu!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-03-31 22:22:58

image Roata Norocoasă de la Betano - câștigă zilnic un premiu!

Știai că pe Betano te așteaptă zilnic un premiu nou? Trebuie doar să învârți Roata Norocoasă, și să vezi ce ai câștigat! Vestea și mai bună este că aici ”toate șase-s norocoase”, ceea ce înseamnă că vei câștiga zilnic un premiu cu siguranță! Nu există riscul de a avea un spin necâștigător! Iar în cele ce urmează îți voi arăta ce ai de făcut pentru a participa la Roata Norocoasă de la Betano!

Participă acum la Roata Norocoasă și câștigă un premiu nou în fiecare zi!


Cum particip la Roata Norocoasă?

 1. Deschide un cont nou dacă nu ești deja client, sau accesează contul actual!
 2. Efectuează un depozit, fie el și minim!
 3. Învârte Roata Norocoasă GRATUIT în fiecare zi, timp de 7 zile!
 4. Câștigă Free Bet-uri la Sport, Rotiri Gratuite în Cazinou sau Jetoane de Aur în Cazinoul LIVE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ!

 

Termeni și condiții

 • Oferta este destinată tuturor clienților noi sau actuali, cu un cont Betano
 • Accesul la Roata Norocoasă se acordă acelor jucători care au efectuat un depozit, fie el și minim, în ultimele șapte zile. Află totul despre depuneri și retrageri de bani la Betano!
 • Ai dreptul de a învârti roata o singură dată pe zi.
 • În funcție de noroc, poți câștiga Free Bet-uri la Sport, Rotiri Gratuite în Cazinou sau Jetoane de Aur în Cazinoul LIVE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ!
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani rezidenți în România.
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per jucător / adresă / familie / IP etc. Eventualele abuzuri nu sunt tolerate.
 • Oferta se supune termenilor generali Betano

Participă acum la Roata Norocoasă și câștigă un premiu nou în fiecare zi!


De ce merită să joci la Roata Norocoasă?

Așa cum am menționat mai sus, premiile sunt fără condiții de rulaj și îți garantează o bucurie triplă: cea a primirii unui Premiu atunci când prinzi rotirea norocoasă, după care faptul că poți profita la maximum de experiența Betano, dar și emoțiile pe care le ai la învârtirea roții!

Totul e posibil pe Betano atunci când îți încerci norocul, iar atunci când apeși butonul „ROTEȘTE” cu gândul că orice spin poate fi câștigător, inima-ți tresare! Astfel, cu moralul la Cote Maxime după un spin câștigător, ești gata să te relaxezi și să descoperi oferta Betano la Sport, Cazinou sau Virtuale. De ce? Pentru că la Roata Norocoasă de pe Betano 6 din 6 pot fi norocoase! Poți primi un Premiu pentru Pariuri la Sport sau Virtuale, Rotiri Gratuite la unul din sloturile populare din Cazinoul Betano sau Jetoane de Aur pentru a trăi experiența unică a meselor exclusive de Ruletă și Blackjack din secțiunea Cazinou LIVE!

De asemenea, dacă nu ai deja un cont Betano, poți beneficia de o ofertă de nerefuzat : 50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE. Iar dacă alegi să și depui, poți primi un pachet de bun venit de 100% până la 500RON! Betano este una dintre cele mai bune case de pariuri online din România; are poate cele mai bune cote, dar și o ofertă sportivă foarte bogată. Nu degeaba ea a câștigat în 2021 patru premii în cadrul ”Premiile Caselor de Pariuri Online Românești”, printre care și premiul de ”Cea mai bună Casă de Pariuri Online din România”. Așa că ai toate motivele să îți deschizi un cont chiar acum!

Participă acum la Roata Norocoasă și câștigă un premiu nou în fiecare zi!

Te-ar putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX