Punem la bătaie 3 invitații duble VIP la Craiova - FCSB!

2022-05-02 13:49:00 6,1k 0

În această săptămână. PariuriX în colaborare cu Betano, pune la bătaie trei bilete duble la Universitatea Craiova - FCSB (duminică 08/05/2022, ora 19:30). AICI puteți găsi regulamentul complet al Concursului de Bilete Online PariuriX.

Accesează acum topicul de pe Facebook dedicată concursului de bilete!


Cum particip la acest Concurs?

 1. Dă like la pagina de Facebook Pariurix și pagina de Facebook Betano.
 2. Dă like la postarea dedicată Concursului pe pagina de Facebook Pariurix.
 3. Lăsați un comment la postarea de pe Facebook dedicată Concursului. Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu, pe care doriți să îl luați la meci.
 4. Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu din rândul tuturor participanților eligibili care s-au înscris corect la extragere. Se vor acorda 3 bilete duble VIP la meciul Universitatea Craiova - FCSB de duminică 8 mai, ora 19:30

Vă rugăm să participați doar dacă chiar vă interesează să mergeți la meci! Biletele se ridică doar personal de către câștigători, pe baza buletinului, cu o oră înaintea meciului, așa că nu aveți cum și când să le vindeți. Așa că dacă sunteți de prin alte orașe și nu aveți de gând să mergeți la partidă, nu are rost să participați, deoarece anulați șansa altcuiva de a merge, care poate chiar ar vrea să fie prezent. Mulțumim de înțelegere.

 

Termeni și condiții

 • Participarea este deschisă începând cu acest moment și până vineri 6 mai, ora 06:00
 • Participarea este complet gratuită.
 • Premiile constau în 3 bilete duble VIP la meciul Universitatea Craiova - FCSB de duminică 8 mai, ora 19:30.
 • Trei bilete duble VIP se dau prin intermediul concursului de pe Facebook. 
 • Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu la postare de pe Facebook dedicată Concursului, pe care doriți să îl luați la meci. Nu este însă obligatoriu să mergeți cu acea persoană 
 • Câștigătorii vor fi contactați joi pentru a își da consimțământul de a ne da numele complet și numărul de telefon pentru a putea intra în posesia premiului.
 • Biletele vor putea fi ridicate de la fan shop-ul mobil de la stadion pe baza buletinului. Fan Shop-ul mobil este de regulă situat la intrarea pe stadion, pe partea dreaptă. 
 • Concursul este doar pentru rezidenții din România cu vârsta de minim 18 ani.

Regulamentul complet poate fi consultat AICI.

Accesează acum topicul de pe Facebook dedicată concursului de bilete!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult