1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Punem la bătaie 3 invitații duble VIP la FCSB - Sepsi!

Punem la bătaie 3 invitații duble VIP la FCSB - Sepsi!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-08-17 14:05:44

image Punem la bătaie 3 invitații duble VIP la FCSB - Sepsi!

În acest weekend, PariuriX în colaborare cu Betano, pune la bătaie trei bilete duble la FCSB - Sepsi (23/08/2021, ora 21:30). AICI puteți găsi regulamentul complet al Concursului de Bilete Online PariuriX.

Accesează acum topicul de pe Facebook adresată concursului de bilete!


Cum particip la acest Concurs?

 1. Dă like la pagina de Facebook Pariurix și pagina de Facebook Betano.
 2. Dă like la postarea dedicată Concursului pe pagina de Facebook Pariurix.
 3. Lăsați un comment la postarea de pe Facebook dedicată Concursului. Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu, pe care doriți să îl luați la meci.
 4. Câștigătorii vor fi aleși aleatoriu din rândul tuturor participanților eligibili care s-au înscris corect la extragere. Se vor acorda 3 bilete duble VIP la meciul FCSB - Sepsi de luni 23 august, ora 21:30.

Vă rugăm să participați doar dacă chiar vă interesează să mergeți la meci! Biletele se ridică doar personal de către câștigători, pe baza buletinului, cu o oră înaintea meciului, așa că nu aveți cum și când să le vindeți. Așa că dacă sunteți de prin alte orașe și nu aveți de gând să mergeți la partidă, nu are rost să participați, deoarece anulați șansa altcuiva de a merge, care poate chiar ar vrea să fie prezent. Mulțumim de înțelegere.

 

Termeni și condiții

 • Participarea este deschisă începând cu acest moment și până luni 23 august, ora 10:00
 • Participarea este complet gratuită.
 • Premiile constau în 3 bilete duble VIP la meciul FCSB - Sepsi de luni 23 august, ora 21:30.
 • Vă încurajăm să etichetați un prieten în comentariu la postare de pe Facebook dedicată Concursului, pe care doriți să îl luați la meci. Nu este însă obligatoriu să mergeți cu acea persoană 
 • Câștigătorii vor fi contactați luni pentru a își da consimțământul de a ne da numele complet și numărul de telefon pentru a putea intra în posesia premiului.
 • Biletele vor putea fi ridicate cu o oră înainte de meci, de la un reprezentat PariuriX, din fața standului de bilete de la intrarea de pe Bulevardul Basarabia,
 • Intrarea la meci se face respectând legile în vigoare (certificat de vaccinare, test COVID sau dovada trecerii prin boală).
 • Concursul este doar pentru rezidenții din România cu vârsta de minim 18 ani.

Regulamentul complet poate fi consultat AICI.

Accesează acum topicul de pe Facebook adresată concursului de bilete!

 

Câștigă una din cele 5 invitații duble la Universitatea Craiova - Gaz Metan

Dacă ești din Craiova, atunci avem un alt concurs pentru tine prin care punem la bătaie 5 invitații duble pentru Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș. Trebuie doar să urmezi indicațiile din ACEST ARTICOL.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX