1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Primești 500 RON la depunere pe PariuriPlus

Primești 500 RON la depunere pe PariuriPlus

victorpartan
victorpartan

2024-06-10 16:32:24

image Primești 500 RON la depunere pe PariuriPlus

Pariază până la 500 RON din partea casei în agenția online PariuriPlus. Primești fondurile suplimentare dacă te înregistrezi prin intermediul link-urilor de mai jos, suma acordată fiind egală cu jumătate din primul depozit. Banii primiți sunt transformați în cash printr-un rulaj accesibil. Atenție: oferta de bun venit nu se activează dacă depui bani folosind Skrill sau Neteller.

Deschide-ți cont și pariază cu până la 500 RON fonduri suplimentare

CUM ACTIVEZ OFERTA DE BUN VENIT

 1. Înregistrează-te folosind acest LINK SPECIAL.
 2. Optează pentru oferta de bun venit din secțiunea sport. 
 3. Efectuează un prim depozit de minim 50 RON și primești 50% din sumă sub formă de fonduri suplimentare (până la 500 RON).

Termeni și condiții ofertă PariuriPlus sport

 • Această ofertă este valabilă pentru clienții care își deschid cont prin intermediul link-urilor din acest articol. Deschide cont acum.
 • Trebuie să optezi pentru ofertă.
 • Oferta de bun venit nu se activează dacă depui bani prin Skrill sau Neteller.
 • Prima depunere trebuie efectuată în termen de 14 zile de la data deschiderii contului.
 • Pentru a transforma în cash fondurile suplimentare primite în secțiunea sport, este necesar să le rulezi de 7 ori împreună cu suma depusă, în termen de 14 zile, prin bilete cu cota minimă 1.80 per selecție. De exemplu, dacă depui 200 RON, primești 100 RON și ai de jucat 300 RON x 7 = 2100 RON.
 • Pariurile contradictorii nu sunt luate în considerare pentru cerințele de rulaj.
 • Pariurile de tip handicap, “Forecast/Tricast”, “Miză returnată la egal”, Margine 0%, Price boost nu vor fi luate în calcul pentru rulaj.
 • Pariurile cashout nu sunt luate în considerare pentru calculul rulajului.
 • Pariurile/meciurile anulate sau participanții care nu au concurat sau evenimentele care, pentru orice motiv, au fost decontate la cote de (1.00), nu sunt incluse în calculul rulajului.
 • Pariurile de tip sistem nu sunt luate în considerare pentru cerințele de rulaj.Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Deschide-ți cont și pariază cu până la 500 RON fonduri suplimentare

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX