Primești 25RON Freebet dacă pariezi pe baschet în weekend

2018-10-16 13:16:43 1,4k 0

Nu trebuie neapărat să fii un împătimit al baschetului pentru a profita de oferta Betfair.ro, prin care primești un pariu gratuit de 25RON (5€/£/$) dacă plasezi un pariu cu miza minimă de 25RON (5€/£/$) pe orice meci din acest sport care se joacă sâmbăta sau duminica. Citește ponturile specialiștilor noștri și ai șanse foarte mari să faci profit atât din pariul inițial, cât și din Freebet. Ca să îți mărești câștigul, trebuie doar să intri pe link-urile speciale de mai jos.

Pariază pe baschet în weekend și obține Freebet-ul de 25RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum mă pot califica pentru ofertă?

 1. Loghează-te în contul tău Betfair.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum! 
 2. Plasează un pariu pe Betfair Sportsbook cu miză minimă 25RON (5€/£/$) și cotă minimă 1.80 pe orice meci de baschet care se joacă sâmbăta sau duminica.
 3. Indiferent de rezultatul pariului, vei primi un Freebet în valoare de 25RON (5€/£/$), care poate fi jucat pe Betfair Sportsbook, pe piețe din baschet.

Termeni și condiții ofertă baschet

 • Oferta este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Oferta este valabilă pentru un pariu cu miza minimă 25RON și cota minimă de 1.80, pe meciuri de baschet care se joacă în weekend.
 • Se poate pune doar un pariu eligibil pentru fiecare client. 
 • Dacă ai folosit cash out pentru primul pariu, nu vei fi eligibil pentru primirea pariului gratuit.
 • Pariul va fi transferat în contul tău până la ora 14:00, în ziua de luni a fiecărei săptămâni în care te califici, și trebuie folosit pe piețe din baschet în termen de 5 zile de la creditare. Dacă e câștigător, primești în cont doar profitul generat de acesta (câștig total - miză).
 • Dacă nu știi ce este un Freebet, citește ACEST ARTICOL.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe baschet în weekend și obține Freebet-ul de 25RON!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult