Primești 25RON Freebet dacă pariezi Australian Open

2019-01-15 18:06:46 993 0

Și Betfair.ro are o ofertă cu ocazia turneului de tenis Australian Open: dacă plasezi un pariu simplu cu miza minimă 75RON (15€/£/$) pe un meci din competiția găzduită de Melbourne, indiferent de rezultatul lui, primești un pariu gratuit în valoare de 25RON (5€/£/$) pe care îl poți folosi pe orice meci de tenis de la turneul de Grand Slam. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de această ofertă este să accesezi link-urile speciale de mai jos.

Pariază pe Australian Open și obține Freebet-ul de 25RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum mă pot califica pentru ofertă?

 1. Loghează-te în contul tău Betfair.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum! 
 2. Plasează un pariu simplu pe Betfair Sportsbook cu miză minimă 75RON (15€/£/$) și cotă minimă 1.50 pe orice meci de la Australian Open.
 3. Indiferent de rezultatul pariului, vei primi un Freebet în valoare de 25RON (10€/£/$), care poate fi plasat pe Betfair Sportsbook, pe piețe din aceeași competiție.

Termeni și condiții ofertă Australian Open

 • Oferta este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Oferta este valabilă pentru un pariu simplu cu miza minimă 75RON și cota minimă de 1.50, pe orice piață din turneul de tenis Australian Open.
 • Se poate pune doar un pariu eligibil pentru fiecare client. 
 • Dacă ai folosit cash out pentru primul pariu, nu vei fi eligibil pentru primirea pariului gratuit.
 • Pariul gratuit este primit în maxim 12 ore și trebuie folosit pe piețe din aceeași competiție, în maxim 2 zile. Dacă e câștigător, primești în cont doar profitul generat de acesta (câștig total - miză).
 • Dacă nu știi ce este un Freebet, citește ACEST ARTICOL.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe Australian Open și obține Freebet-ul de 25RON!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult