Premii totale de 50.000RON în turneul „Revin campionatele”

365 0

Pauza a luat sfârșit! Revin campionatele de fotbal, iar Superbet.ro celebrează renașterea „sportului rege” cu un turneu în care sunt recompensați pariorii activi. Concret, dacă intri pe link-urile speciale din acest articol și mizezi minim 100RON pe fotbal pre-meci sau live, până pe 18 iunie (ora 23:59), participi la tragerea la sorți în urma căreia 100 de jucători vor fi mai bogați cu câte 500RON fonduri suplimentare. Dacă mizezi minim 200RON primești două tichete de participare la extragere. Dacă mizezi minim 300RON, primești trei tichete ș.a.m.d. Evident, cu cât ai mai multe tichete, cu atât sunt mai mari șansele de câștig.

Pariază pe fotbal și intră în cursă pentru 500RON fonduri suplimentare

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot câștiga rotirile gratuite?

 1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 2. Fiecare 100RON mizați pe fotbal, pe cote de minim 1.60, în perioada 11 iunie - 18 iunie (ora 23:59), îți aduc un tichet de participare la extragerea desfășurată la finalul campaniei.
 3. În urma tragerii la sorți, 100 de pariori vor câștiga câte 500RON fonduri suplimentare.

Termeni și condiții ofertă Supermilionul rotirilor gratuite

 • Oferta este valabilă pentru toți clienții. Deschide cont acum!
 • Oferta este valabilă în perioada 11 iunie - 18 iunie (ora 23:59). 
 • Fiecare 100RON mizați pe cote minime de 1.60 în această perioadă îți aduc un tichet de participare la tragerea la sorți, desfășurată la finalul campaniei.
 • În urma tragerii la sorți, 100 de pariori vor câștiga câte 500RON fonduri suplimentare.
 • Fondurile suplimentare au cerință de rulaj de x3 și pot fi folosite în secțiunile „Sport” și „Pariuri Live”, pe cote de minim 1,60 în cazul pariurilor de tip single, respectiv de minim 2,50 pe cotă totală a biletului, în cazul pariurilor de tip acumulator.
 • Bonusul nu poate fi folosit pentru plasarea de pariuri în secțiunile Virtuale și Loto. De asemenea nu se pot plasa bilete care conțin meciuri de la “Super Cotă”.
 • Pariurile contribuie la cerințele de rulare în momentul în care biletele sunt validate în sistem și nu în momentul în care sunt plasate.
 • Pariurile anulate, pariurile pe competiții anulate, pe participanți care nu au concurat indiferent de motiv sau pe evenimente sportive care, indiferent de motiv, se incheie cu cota (1,00) nu sunt incluse în calculul rulajului.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe fotbal și intră în cursă pentru 500RON fonduri suplimentare

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi