Premii totale de 100.000RON pentru o vară de pariuri pe tenis

2019-06-06 10:00:00 1,4k 0

Este vara tenisului pe eFortuna.ro. Până pe 8 septembrie, fiecare bilet tip acumulator plasat pe sportul alb, atât premeci, cât și live, îți asigură dreptul de a participa la tragerea la sorți săptămânală în cadrul căreia se acordă 15 premii a câte 500RON. Prima competiție importantă pentru oferta „Vara asta suntem tenis” este chiar turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Intră pe link-urile speciale de mai jos și ... fii tenis!

Pariază pe tenis și câștigă o parte din premiile totale de 100.000RON

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot câștiga unul dintre premii?

 1. Loghează-te în contul tău eFortuna.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru ofertă
 3. Plasează pariuri de tip acumulator, live sau premeci, cu cota finală minimă 2.00 și miza minimă 15RON, pe meciurile de tenis din cadrul competițiilor indicate, până la data de 8 septembrie.
 4. Toate biletele eligibile participă la tragerea la sorți săptămânală prin care sunt acordate câte 15 premii de 500RON.

Termeni și condiții ofertă „Vara asta suntem tenis”

 • Oferta este valabilă atât pentru clienții vechi, cât și pentru cei noi. Deschide cont acum!
 • Oferta este valabilă până la data de 8 septembrie.
 • Sunt eligibile pariurile de tip acumulator cu cota finală minimă 2.00 și miza minimă 15RON plasate pe meciurile de tenis din competițiile indicate pe pagina campaniei.
 • Fiecare bilet eligibil participă la tragerea la sorți săptămânală prin care sunt acordate câte 15 premii de 500RON.
 • Nu sunt luate în calcul pariurile plasate pe meciurile din calificări.
 • În cazul în care un jucător plasează mai multe bilete pe aceleași meciuri, doar primul plasat va fi luat în considerare pentru extragere
 • Toate biletele plasate într-o săptămână (indiferent dacă au fost câștigătoare sau pierdute) participă la tragerea la sorți care va avea loc în fiecare Luni începând cu 03.06, în cadrul căreia vor fi extrase 15 bilete câștigătoare. 
 • Fondurile suplimentare de 500RON vor fi acordate direct în conturile de joc ale câștigătorilor, în maximum 72 de ore de la încheierea fiecărei extrageri
 • Fondurile suplimentare și câștigurile aferente pot fi retrase după îndeplinirea condițiilor de rulare de 3x.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe tenis și câștigă o parte din premiile totale de 100.000RON

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult