1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Norvegia vs România

Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Norvegia vs România

victorpartan
victorpartan

2020-10-11 09:37:00

image Pariază la cote mărite pe câștigătoarea meciului Norvegia vs România

Naționala României trebuie să își revină repede după înfrângerea din Islanda, pentru că pe 11 octombrie, de la ora 19:00, are meci în Norvegia, în Liga Națiunilor. Nici norvegienii nu au un moral mai bun, ei fiind învinși de Serbia în semifinalele barajului de calificare la Euro 2021. Scandinavii au cota reală 1.95 să câștige, în timp ce victoria „tricolorilor” este cotată cu 4.00. Această casă de pariuri online oferă, însă, cote mărite pentru un prim pariu pe câștigătoarea meciului, de 60.00, respectiv 100.00. Poți profita și tu de ofertă, dacă intri pe link-urile speciale de mai jos și îți deschizi cont.

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Norvegia vs România la cote mărite!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot paria pe cota specială?

 1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul „Înregistrează-te acum”.
 2. Deschide un cont nou utilizând la înregistrare codul „ZFBNRS
 3. Plasează un pariu în valoare de 5RON pe selecția „victorie Norvegia” sau pe selecția „victorie România” în meciul din Liga Națiunilor, care are loc pe 11 octombrie, de la ora 19:00.

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă pariul este câștigător, atunci miza va fi returnată, iar profitul va fi creditat sub forma de fonduri EXTRA. Acea sumă suplimentară va trebui rulată o singură dată (rulaj 1x) pe cote de 1.20+ în decurs de maxim 30 de zile. Vezi că la îndeplinirea condițiilor de rulaj miza nu este returnată, ci doar profitul!

Exemplu: Ai pariat 5 RON pe victoria „tricolorilor”, iar pariul este câștigător. Primești înapoi cei 5RON ca fonduri reale și încasezi alți 495RON ca fonduri suplimentare. Pariezi cei 495RON pe o cotă de 1.40 (poți pe orice cotă peste 1.20). Vei primi 198RON ca fonduri cash (miza nu e rambursată), banii putând fi retrași oricând (poți împărți banii pe mai multe pariuri, nu este obligatoriu să îi joci pe un singur pariu).

Termeni și condiții ofertă cote mărite Norvegia vs România

 • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
 • Pariul trebuie să fie single premeci.
 • Pariul trebuie sa fie plasat pe Sportsbook, pe selecția „victorie Norvegia” sau pe selecția „victorie România”. Pariurile jucate pe platforma de betting exchange nu iau parte la această ofertă!
 • Pe site-ul operatorului va fi afișată cota normală, dar pariul va fi calculat conform cotelor speciale de 60.00, respectiv 100.00.
 • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe câștigătoarea meciului Norvegia vs România pentru o miză maximă de 5RON.
 • Fondurile suplimentare sunt valide timp de 30 de zile pe Sportsbook de la data creditării. Trebuie să le rulezi 1 dată înainte ca ele să fie transferate în portofelul principal.
 • Pentru pariurile plasate din aceste fonduri suplimentare, miza nu este returnată.
 • Poţi să foloseşti fondurile suplimentare pe orice pariuri la cota minimă de 1.2. Pariul poate fi simplu sau pe un bilet cu mai multe selecţii
 • Dacă plasezi un pariu cu selecţii multiple cel puţin una dintre ele trebuie sa fie la o cota mai mare sau egală cu 1.2.
 • Pariurile închise cu cash out nu contează la rulaj
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe câștigătoarea meciului Norvegia vs România la cote mărite!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX