Plasează pariuri cu marjă 0% pe Celtic Glasgow vs CFR Cluj din Europa League

783 0

CFR Cluj a început cu dreptul faza grupelor Europa League - 2-1 cu Lazio, pe teren propriu - iar pentru etapa a doua se întoarce la Glagow, acolo unde a învins-o cu 4-3 pe Celtic, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Betano.ro a inclus în oferta „Marjă 0” meciul care se joacă pe 3 octombrie, de la ora 22:00. Altfel spus, dacă vrei să pariezi pe 1, X sau 2, beneficiezi de cele mai mari cote de pe piață.

Atenție: pentru toate partidele din cupele europene este valabilă și oferta „Avans 2 goluri”. Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Plasează pariuri cu marjă 0% pe Celtic vs CFR Cluj din Europa League

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cote Celtic vs CFR Cluj

Victorie Celtic - 1.62 la Betano.ro, 1.55 - 1.57 la celelalte agenții
Egal - 4.00 la Betano.ro, 3.80 - 3.90 la celelalte agenții
Victorie CFR - 7.50 la Betano.ro, 6.70 - 7.45 la celelalte agenții

Termeni și condiții Marjă 0

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții deja existenți, cât și pentru cei noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Plasează pariuri cu marjă 0% pe Celtic vs CFR Cluj din Europa League

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult