Câștiguri cu 50% mai mari la pariurile în acumulator plasate la Netbet!

2020-02-17 11:19:41 1,2k 0

Netbet.ro vine pe platforma sa de pariuri online cu o ofertă foarte îndrăgită de către toți pariorii, atât cei online cât și cei offline - sporirea câștigurilor la pariuri multiple! Aici poți câștiga cu până la 50% mai mulți bani, dacă urmezi indicațiile de mai jos.

Deschide cont acum la Netbet și profită de această ofertă!

 

Cum beneficiez de sporirea câștigurilor la Netbet.ro?

  1. Loghează-te pe contul tău Netbet sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
  2. Plasează un pariu combinat (minim 3 evenimente) pe unul din următoarele sporturi: Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei pe gheață sau Baseball.
  3. În afară de câștigurile obișnuite, vei mai primi și o sporire a câștigurilor în funcție de numărul de evenimente de pe bilet, conform graficului de mai jos:

 

Exemplu: Pariezi suma de 5RON pe un bilet care conține 5 pronosticuri de cote 2.00, 3.00, 1.80, 1.67 și 2.20. Deci biletul are o cotă totală de 39.68, ceea ce înseamnă un câștig normal de 198RON (39.68 * 5), la care se mai adaugă un bonus de 8% conform graficului de mai sus. Deci vei lua în total 217.8RON.

 

Atunci când adaugi un bilet de pariuri, vei vede că în biletul virtual din partea dreaptă apare și cât vei primi în plus în funcție de numărul de evenimente de pe bilet.


Termeni și condiții ofertă pariuri multiple Netbet

  • Câștigurile adiționale vor fi creditate imediat după stabilirea pariurilor (cu o eventuală întârziere de 5 minute).
  • Toate pariurile pe meciuri sunt eligibile cu excepția pariurilor a căror miză se returnează în urma unei remize (cum sunt unele handicapuri asiatice) și a pariurilor Șansă Dublă.
  • Pariurile ale căror selecții sunt anulate / ineligibile nu vor fi luate în considerare pentru această ofertă.
  • Pariurile câștigate pe jumătate, conform anumitor tipuri de pariuri asiatice (cele de tipul + / - 0.25 / 0.75) nu pot fi incluse.
  • Pariurile Cash Out nu sunt eligibile pentru câștiguri adiționale.
  • Jucătorii care abuzează de această ofertă nu vor mai putea aplica pentru altele oferite de Netbet.ro.
  • Mai jos poți vedea lista cu competiții / evenimente eligibile pentru ofertă:

Deschide cont acum la Netbet și profită de această ofertă!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult