1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. Pariu Super Șansă și Super Bonus la Superbet – cum câștigi la pariuri și când pierzi?

Pariu Super Șansă și Super Bonus la Superbet – cum câștigi la pariuri și când pierzi?

PariuriX
PariuriX

2021-01-06 11:27:00

image Pariu Super Șansă și Super Bonus la Superbet – cum câștigi la pariuri și când pierzi?

Pariu șansă la Superbet – află cum poți câștiga și atunci când te scoate un meci de pe bilet! Descoperă și un bonus tentant pentru pariurile multiple! Compania Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016)  a oferit încă de la început pariuri sportive care au fost un mare succes și a devenit una din cele mai competitive în acest domeniu, iar apoi s-a remarcat și prin jocurile virtuale.

Cuprinde o rețea vastă de agenții, în număr de peste 600, în diferite regiuni sau orașe ale țării, toate astfel amenajate încât să asigure condiții bune clienților în ceea ce privește atmosfera, siguranța și calitatea serviciilor. Acest operator oferă divertisment, condiții plăcute pariorilor care vin aici împreună cu prietenii lor. Pentru a-și atrage clienții și a-i face să se distreze, compania oferă o gamă diversificată de produse cu șanse mari de câștig

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!

 

1. PRODUSE ȘI FACILITĂȚI OFERITE DE SUPERBET

La Superbet poți găsi cele mai bune cote la pariuri sportive (cel puțin din rândul agențiilor offline, pentru că online are o concurență ceva mai mare, dar și acolo stă oricum bine), iar oferta de piață este diversificată. Se poate beneficia de bonusuri la câștig, ceea ce este foarte important pentru pariori. Acestea sunt diferite și pot crește valoarea câștigului cu cel mult 100% în cazul pariurilor multiple.

În ceea ce privesc pariurile pe numere oferta include loterii internaționale, de pe tot globul, în număr de 60. Sunt loterii la care sunt mai multe extrageri într-o săptămână, dar și loterii unde extragerea numerelor se face din oră în oră (ex. Win for Life). Alte strategii de satisfacere a clienților la Superbet sunt pariurile pe curse de câini (unde se poate paria și câștiga la 5 minute) și pariurile live (se poate paria în timp ce evenimentul are loc). Besix este un pariu cu numere la care cota este fixă, extragerile sunt numeroase, la 5 minute, iar șansele de câștig sunt mari. O strategie excelentă de a atrage clienții este introducerea aparatelor de joc creative și de înaltă calitate, prin gama largă de jocuri de noroc.

Înainte de a paria la Superbet, citește recenzia PariuriX: https://pariurix.com/agentii/superbet
 

2. PARIU SUPER ȘANSĂ - CUM CÂȘTIGI CÂND DE FAPT PIERZI?

Superbet are o promoție foarte interesantă prin care poți lua ceva bani de pe urma biletului tău și atunci când te scoate un meci, sau chiar 2! Această ofertă se numește ”Pariu super șansă” și este una dintre cele mai populare promoții disponibile la casele de pariuri stradale. Înainte ea se numea doar ”Pariu șansă”, dar oferta avea terrmeni ușor diferiți față de cei de acum. Din păcate oferta este disponibilă doar în agenții stradale, nu și pe platforma de pariuri online Superbet. Dar hai să vedem care sunt condițiile pe care biletul tău trebuie să le respecte pentru a se califica pentru pariul șansă: 

  • Biletul trebuie să fie simplu, fără combinații. Pariul șansă nu se aplică la bilete combinate.
  • Pe bilet trebuie să ai cel puțin 3 evenimente.
  • Fără cotă minimă per eveniment
  • Biletul trebuie să aibă o cotă totală de minim 29.00 pentru a câștiga ceva și dacă te scoate un meci.
  • Biletul trebuie să aibă o cotă totală de minim 99.00 pentru a câștiga ceva și dacă te scoate două meciuri

Poți vedea mai jos exact coeficientul de multiplicare în funcție de numărul de meciuri jucate pe bilet, și numărul de evenimente ratate.

De exemplu, dacă ai un bilet cu cel puțin 3 evenimente și ratezi unul sau două dintre ele, iar cota evenimentelor indicate corect este 1200, atunci intervalul la care te raportezi din tabel este 999 - 2498,99. Dacă ratezi un meci, vei câștiga de 50 de ori miza, iar dacă ratezi două evenimente, atunci vei câștiga de 5 ori miza.

Descoperă cele mai consistente bonusuri pentru pariuri sportive online!
 

3. SUPER BONUS - CÂȘTIGĂ MAI MULT CU PARIURILE MULTIPLE

Super Bonus este o altă șansă la câștig. Dacă joci mai multe evenimente pe bilet vei beneficia de un bonus pentru pariuri multiple. Numărul de evenimente trebuie să fie de cel puțin 6, iar cota individuală trebuie să fie de minim 1.25. Dacă ai un bilet format din 6 pronosticuri care au fiecare cota de minim 1.25 atunci vei putea beneficia de Super Bonus, iar câștigul se va mări cu 5%. Acest procent crește până la 100% în funcție de numărul de evenimente de pe bilet. Dacă un eveniment va avea cota 1 regulamentul spune că bonusul se va reduce. Dacă de exemplu ai pe bilet 13 pronoticuri, iar două din ele sunt considerate ”void” (cotă 1), atunci vei primi bonusul corespunzător unui bilet cu 11 pronosticuri valide. ATENȚIE, și această promoție este valabilă doar în agențiile stradale! Pentru a vedea o listă cu bonusurile și promoțiile oferite online de către Superbet accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/superbet/promotii.

Superbet
L1203785W001253
Încasează bonusul de până la 500RON - CLICK AICI
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Deschide cont și încasează până la 500RON bonus de bun venit!


 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX