Ai 50RON pariu gratuit săptămânal dacă pariezi pe eSports

1,5k 0

Sporturile electronice (eSports) sunt din ce în ce mai populare, iar Netbet.ro are o ofertă prin care primești săptămânal un Free Bet în valoare de 50RON dacă pariezi minim 200RON pe sporturile electronice. Pentru a beneficia de pariul gratuit, trebuie doar să intri pe link-urile speciale de mai jos și să te bucuri de acțiunea din cele mai tari turnee. 

Pariază pe eSports și profită de pariul gratuit de 50RON

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum pot primi 50RON FREEBET pe eSports?

  1. Accesează acest LINK SPECIAL. Dacă nu ești întregistrat la Netbet.ro, deschide cont acum.
  2. Plasează pariuri single sau combo în valoare totală de minim 200RON săptămânal pe orice selecție din E-Sports, la cote de minim 2.00
  3. Primești automat un pariu gratuit în valoare de 50RON pe care îl poți folosi pe orice sport.

Termeni și condiții ofertă eSports

  • Oferta este valabilă pentru toți clienții. Deschide cont acum!
  • Pentru a primi Free Bet-ul săptămânal, trebuie să plasezi pariuri pe eSports, în valoare totală de 200RON. Cota minimă eligibilă este 2.00.
  • Free Bet-ul poate fi folosit pe orice sport, pe un bilet single sau combo, în termen de 72 de ore de la creditare. Dacă nu știi ce este un Free Bet, citește ACEST ARTICOL.
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Pariază pe eSports și profită de pariul gratuit de 50RON

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult