Pariu fără risc de 150RON pe Franța U21 vs România U21, cash, fără rulaj!

2019-06-22 10:27:00 5,1k 0

Betfair vine cu o nouă ofertă pentru clienții noi, care de data aceasta este valabilă pentru platforma de Betting Exchange! Deschide un cont acum prin link-urile din articol și plasează un prim pariu de 150RON pe Franța U21 vs România U21, iar dacă acesta este pierzător primești integral înapoi suma mizată! Banii sunt rambursați CASH, fără rulaj! Dacă nu știi să pariezi pe exchange, avem la finalul articolului un tutorial scurt!

Deschide cont și pariază pe Franța U21 - România U21 cu un pariu fără risc de 150RON!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile
 

Cum iau parte la această ofertă?

 1. Deschide cont la Betfair prin link-urile noastre speciale utilizând codul ”EXERO5
 2. Plasează pe platforma de Exchange un pariu de minim 150RON pe meciul Franța U21 - România U21 de la Campionatul European de Tineret (luni 24 iunie, ora 22:00). 
 3. Dacă pariul este pierzător vei primi înapoi suma de 150RON. Banii sunt rambursați CASH, fără rulaj!


Termeni și condiții

 • Oferta este destinată doar jucătorilor noi care nu au mai avut un cont Betfair până acum
 • Pentru această ofertă sunt eligibile doar depunerile cu card și Paysafecard.
 • Oferta este destinată primului pariu pe platforma de Betting Exchange. Pariurile plasate la Befair Sportsbook nu sunt eligibile.
 • Primul pariu pe Exchange trebuie plasat în maxim 7 zile de la deschiderea contului, și trebuie să fie decis tot în acest interval.
 • Pariurile nesoluționate sau nule nu iau parte la această ofertă.
 • Poți paria pe orice opțiune de pariere dorești, dar doar pe meciurile eligibile pentru ofertă. Ai mai jos lista integrală cu partide eligibile în iunie.
 • Dacă plasezi un pariu care se califică conform celor de mai sus şi pierzi pariul, vei primi înapoi 150 RON. În cazul în care două pariuri care se califică sunt plasate în acelaşi timp, primul pariu care rezultă va fi pariul tău care se califică. În cazul în care pariul tău care se califică este câştigător, contul tău nu va fi creditat.
 • Banii sunt creditați în maximum 48 de ore din momentul în care pariul este decis.
 • Rambursarea este CASH, fără rulaj, deci poți retrage direct suma respectivă dacă dorești acest lucru, sau o poți utiliza în orice mod vrei.
 • Dacă aplici pentru această ofertă nu vei mai putea aplica pentru cea de bun venit oferită pe platforma de pariuri sportive (Sportsbook).
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de minim 18 ani.
 • Oferta este limitată unei singure utilizări per user / IP / adresă / familie etc.
 • Oferta se supune termenilor generali Betfair.

 

Tutorial Pariuri Betting Exchange

În dreptul oricărui pariu la betting exchange ai două tipuri de cote: 

 • pariuri back (pro) - în chenar albastru - asta înseamnă că tu plasezi un pariu normal, ca pe orice platformă de pariuri sportive. Dacă de exemplu completezi ”150” în dreptul cotei de ”4.00” pentru ”sub 1.5” goluri, înseamnă că mizezi 150RON pentru 0-1 goluri în meci și ai un câștig potențial de 600RON (450RON profit)

 • pariuri lay (contra) - în chenar roz - asta înseamnă că plasezi un pariu contrar. Deci dacă tu dai lay la ”under 1.5” goluri, înseamnă că pariezi contrariul - că se vor marca 2 sau mai multe goluri. Atunci când completezi miza vei vedea că deasupra căsuței respective ai de ales între ”Plată” și ”Risc”. Opțiunea este setată inițial pe ”Risc”, care îți arată care va fi pierderea netă. Ai grijă că suma pe care tu o completezi reprezintă eventualul câștig, și nu miza! Eu am completat o miză de ”46”pentru ”lay sub 1.5 goluri” la o cotă de 4.30, ceea ce înseamnă că am un câștig potențial de 46 lei, la un risc de 151.8RON (este calculat și menționat automat în fereastra de pariuri).

Dacă nu vrei să te complici prea tare, pariază doar pe back :) Pentru un tutorial mai complet despre betting exchange, accesează ACEST ARTICOL.

Deschide cont și pariază pe Franța U21 - România U21 cu un pariu fără risc de 150RON!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult