1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. Încasează un pariu fără risc de 40RON pe Barcelona vs Juventus!

Încasează un pariu fără risc de 40RON pe Barcelona vs Juventus!

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-09-11 17:48:46

image Încasează un pariu fără risc de 40RON pe Barcelona vs Juventus!

Marți, 12 septembrie 2017, ne așteaptă un super meci în grupele Ligii Campionilor: confruntarea dintre FC Barcelona și Juventus Torino. De aceea, deloc surprinzător, au început să apară și promoțiile pe acest joc. De exemplu o ofertă atractivă am găsit la această casă de pariuri online, acolo unde poți beneficia de un pariu fără risc de 40RON. 

Plasează unul sau mai multe pariuri simple live pe meciul Barcelona vs Juventus, în valoare totală de minim 40 RON, și dacă la finalul meciului înregistrezi o balantă negativă de 40 RON sau mai mult raportată la astfel de pariuri, primești un FREEBET de 40RON. 

Exemplu: Joci 4 pariuri, fiecare de 20RON și cotă de 2.00 (dar poți juca ce mize și cote vrei). Dintre acestea iese un singur pariu, ceea ce înseamnă că ești 40RON pe minus, deci eștli eligibil pentru a primi FREEBET-ul de 40RON.

Pariul gratuit va fi disponibil timp de 7 zile de la creditare și poate fi utilizat pe orice eveniment sportiv dorești. În eventualitatea unui câștig, suma va fi disponibilă în cont ca și bani cash, fără condiții de pariere. Dacă nu știi ce este un FREEBET, accesează ACEST ARTICOL.

Pariază chiar acum pe Barcelona vs Juventus Torino și profită de pe urma acestei oferte!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX