Cotă 50.00 pentru 1x2 la Newcastle - Manchester City

2019-01-25 14:14:18 1,6k 0

Marți, 29 ianuarie 2019, Newcastle și Manchester City se întâlnesc cu începere de la ora 22:00 în cadrul unei partide din etapa a 24-a din Anglia Premier League. Cu ocazia acestui meci, această casă de pariuri online vine cu o ofertă specială prin care oferă o cotă mărită de 50.00 pentru orice pariu de tipul ”Câștigător Meci - 1x2”. Oferta este însă valabilă doar pentru clienții noi care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din articol.

Deschide cont și pariază pe 1x2 la Newcastle vs Manchester City la o cotă mărită de 50.00!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum obțin cota mărită de 50.00?

  1. Intră pe site prin intermediul ACESTUI LINK SPECIAL și apasă pe ”înregistrează-te” 
  2. Alege să pariezi pe Câștigător meci 1x2 în partida Newcastle vs Manchester City, care se joacă marți, 29 ianuarie 2019, de la ora 22:00, în Premier League (miză maximă 4RON).
  3. Dacă pariul plasat de tine este câștigător, primești sub formă de cash câștigurile, iar restul sub formă de ”FreeBet”

Exemplu: Pariezi 4RON pe selecția „victorie ManchesterCity”, la o cotă reală de 1.25. Dacă pariul este câștigător, primești 5RON cash și alți 195RON (50.00 x 4 - 5) sub formă de FreeBet.

Termeni și condiții cotă mărită

  • Oferta este valabilă pentru clienții noi. Deschide cont acum!
  • Pentru a beneficia de această ofertă trebuie să depui cel puțin 40RON  
  • O dată ce optezi pentru această ofertă, trebuie să știi că nu vei mai putea beneficia de ofertele de bun venit ale respectivei case de pariuri.
  • Miza maximă acceptată este de 4RON 
  • Freebet-ul poate fi folosit pentru orice pariu, în termen de 3 zile de la creditare, iar câștigurile provenite ulterior o să-ți fie transferate în contul propriu în bani reali. Vei primi doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET accesează ACEST LINK. 
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Deschide cont și pariază pe 1x2 la Newcastle vs Manchester City la o cotă mărită de 50.00!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult