1. Home »
  2. Pariuri sportive »
  3. Miza înapoi la 0-0, doar la Betano! Remizele albe nu mai sunt de acum plictisitoare!

Miza înapoi la 0-0, doar la Betano! Remizele albe nu mai sunt de acum plictisitoare!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-11-18 11:44:23

image Miza înapoi la 0-0, doar la Betano! Remizele albe nu mai sunt de acum plictisitoare!

Meciurile de fotbal încheiate fără gol nu mai sunt de acum plictisitoare și frustrante pentru pariori datorită acestei oferte Betano.ro : miza înapoi la 0-0.

Nici nu știam de această promoție până când am pariat pe un rezultat pauză / final : 1/1 la un meci de fotbal, iar pronosticul ales de mine a fost pierdut. Apoi am avut surpriza plăcută de a vedea că miza mi-a fost returnată în cont, fără să mă aștept la așa ceva. Când am consultat pagina de promoții am aflat că Betano returnează miza pariurilor pierdute plasate pe pronosticurile pauză / final sau scor corect dacă rezultatul final este de 0-0.

Pariază la această agenție și poți fi rambursat în cazul pariurilor pierzătoare dacă meciul s-a încheiat 0-0!


Cum profit de pe urma promoției ”Miza înapoi la 0-0”?

Plasează la Betano.ro un pariu de tipul Pauză / Final sau Scor Corect, iar dacă pariul tău este pierzător primești înapoi integral suma pariată, fără nici un fel de condiție atașată!

Această promoție Betano se aplică doar la pariurile single pe fotbal. Este adevărat că mai sunt și alte case de pariuri online care au o ofertă similară, dar trebuie să recunosc că promoția de la Betano este cea mai bună. De ce? În primul rând ea este valabilă la orice meci de fotbal, din orice campionat și fără vreo restricție. În al doilea rând, bonusul nu este supus vreunei condiții de rulaj și nici nu are atașate diferite condiții pentru acordare. Pot paria orice sumă doresc, iar bonusul primit de la Betano îl pot utiliza în orice mod vreau.

Deci dacă pariez pe scorul de 2:2 la un meci din liga a treia suedeză iar jocul se încheie fără goluri, primesc înapoi integral banii pariați indiferent dacă am mizat 1 RON sau 100RON, după care pot folosi fondurile respective cum doresc. Pot chiar să le retrag!

Datorită lipsei condițiilor de rulaj și ai diferiţilor termeni atașați te vei putea bucura de acest bonus Betano în mod natural, fără a fi necesar să faci compromisuri. Chiar și cei care nu știu de existența promoției vor afla de ea mai devreme sau mai târziu când vor primi înapoi în cont bani la care nu se așteaptă.

Pariază la această agenție și poți fi rambursat în cazul pariurilor pierzătoare dacă meciul s-a încheiat 0-0!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX