Misiune Betano: Full Bet de 25RON dacă pariezi România U21 vs Ucraina U21

2019-10-10 14:41:00 1,2k 0

Naționala de tineret a României are meci cu reprezentativa similară a Ucrainei pe 10 octombrie, de la ora 20:30, la Ploiești, în preliminariile Euro 2021. Betano.ro are o nouă misiune pentru tine: intră pe link-urile speciale de mai jos, plasează un pariu simplu premeci pe una dintre cele 5 piețe de jucători (marcatori) și vei fi recompensat cu un Full Bet în valoare de 25RON. Primești premiul pentru misiune dacă pariul plasat este câștigător.

Pariază pe România U21 vs Ucraina U21 și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig Full Bet-ul de 25RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează un pariu simplu premeci pe una dintre cele 5 piețe de jucători (marcatori)
 4. Miza minimă trebuie să fie 50RON
 5. Dacă pariul este câștigător, vei primi un Full Bet în valoare de 25RON pe care îl vei putea paria pe orice piață până la data de 13 octombrie 2019.

Termeni și condiții Misiune România U21 vs Ucraina U21

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Miza minimă eligibilă este 50RON, iar cota minimă per selecție este 1.50.
 • Oferta este valabilă doar pentru un pariu simplu premeci pe una dintre cele 5 piețe de jucători (marcatori) din meciul România U21 vs Ucraina U21
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 10 octombrie, ora 20:25.
 • Full Bet-ul poate fi folosit până la data de 13 octombrie, pe o cotă minimă de 1.50. El va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Exemplu: plasezi un pariu cu miza minimă 50RON pe selecția „Adrian Petre să înscrie oricând”. Dacă fotbalistul menționat marchează, primești 25RON, bani pe care îi poți paria până la data de 13 octombrie. Să spunem că pui un bilet cu cota 1.90. Dacă pariul este câștigător, primești în cont 47,5RON.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău

 

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult