1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Misiune Finalele Australian Open - poți primi un FULLBET de 20RON + 10 FREESPINS

Misiune Finalele Australian Open - poți primi un FULLBET de 20RON + 10 FREESPINS

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-01-25 16:03:28

image Misiune Finalele Australian Open - poți primi un FULLBET de 20RON + 10 FREESPINS

Weekend-ul acesta au loc cele două finale Australian Open: sâmbătă de la ora 10:30 este finala la fete între Osaka și Kvitova, iar duminică de la aceeași oră este cea la băieți dintre Djokovic și Nadal. Cu această ocazie Betano.ro vine cu o misiune în cadrul căreia poți câștiga un FULLBET de 20RON + 10 FREESPINS dacă pariezi pe una din cele două finale, iar norocul nu îți surâde.

Pariază acum pe finalele Australian Open pentru a lua parte la această misiune Betano!

 

Cum iau parte la Misiunea Finalele Australian Open?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează 1 pariu solist live (după începerea meciului) pe finalele Australian Open 2019, categoria feminin sau masculin simplu, cu o miză de minimum 40RON.
 4. Dacă pariul este necâștigător, vei primi înapoi un Full Bet în valoare de 20RON plus 10 rotiri gratuite (FREESPINS) la video slot-ul Pyramid: Quest for Immortality!

 

Termeni și condiții Misiune Betano

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out la pariul eligibil pentru această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 40RON.
 • Oferta este valabilă doar pentru finalele Australian Open 2019, categoria feminin sau masculin simplu: Osaka vs Kvitova și Djokovic vs Nadal.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu duminică, 27/01/2019, ora 11:30.
 • Full Bet-ul este acordat doar dacă pariul de calificare este pierzător, la fel ca și cele 10 runde gratuite în jocul  Pyramid: Quest for Immortality
 • Full Bet-ul va putea fi folosit doar până la data de 30 ianuarie 2019, ora 23:59. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.
 • Rotirile gratuite câștigate vor fi creditate în contul tău în maxim 24 de ore de la sfârșitul finalei Australian Open 2019, categoria masculin. Din momentul alocării, ai la dispoziție 3 zile pentru a intra în video slot și a le utiliza.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază acum pe finalele Australian Open pentru a lua parte la această misiune Betano!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX