Misiune Betano: Full Bet de 50RON pentru Man City vs Man United

2019-12-06 12:08:50 1,5k 0

Sâmbătă, 7 decembrie, de la ora 19:30, se joacă derby-ul orașului Manchester, între City și United. Poți beneficia de un Full Bet în valoare de 50RON pe care să îl folosești pe acest meci dacă accepți provocarea și urmezi instrucțiunile unei noi Misiuni Betano. Este simplu: intră pe link-urile speciale din acest articol și plasează 2 pariuri multiple live pe orice meci de fotbal disputat între 5 și 7 decembrie (ora de începere 14:00). Primești premiul indiferent că aceste pariuri sunt câștigătoare sau necâștigătoare.

Pariază pe meciurile indicate și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig Full Bet-ul de 50RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează 2 pariuri multiple live pe meciuri disputate până pe 7 decembrie (ora de începe 14:00)
 4. Cota minimă per selecție trebuie să fie 1.50.
 5. Miza minimă per bilet trebuie să fie 50RON
 6. Indiferent de rezultatele acestor pariuri, vei primi un Full Bet în valoare de 50RON pe care îl poți folosi pentru un pariu live pe meciul Manchester City vs Manchester United (7 decembrie, ora 19:30)

Termeni și condiții Misiune Manchester

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per bilet este 50RON, iar cota minimă per selecție este 1.50.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariurile multiple live pe orice meci care se desfășoară între  5 și 7 decembrie (ora de începere 14:00)
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu sâmbătă, 7 decembrie 2019, ora 15:35
 • Full Bet-ul poate fi folosit doar pentru un pariu live pe meciul Man City vs Man United din Premier League (7 decembrie, ora 19:30), pe o cotă minimă de 1.50. El va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Exemplu: pariezi 2 bilete eligibile. Indiferent de rezultatele lor, primești 50RON, bani pe care îi poți paria live pe Man City vs Man Utd. Să spunem că pui un bilet cu cota 4.00. Dacă pariul este câștigător, primești în cont 200RON.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău

 

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult