Misiune Betano: Full Bet de până la 200RON dacă pariezi pe US Open

2019-08-26 14:09:18 1,1k 0

A început și ultimul turneu de Grand Slam din acest an. Pariurile pe tenis îți pot aduce câștiguri suplimentare dacă accepți să intri în noua Misiune de pe Betano.ro. Provocarea este să plasezi 4 pariuri multiple, cu cel puțin 3 selecții (câte un pariu per piață) în cadrul meciurilor din US Open care se vor desfășura între 26 august și 1 septembrie. Indiferent de rezultatele pariurilor, vei primi înapoi un sfert din miza totală sub forma unui Full Bet de până la 200RON. Intră în joc și transformă-ți cunoștințele despre tenis în bani reali.

Pariază pe meciurile de la US Open și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig Full Bet-ul de 200RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează 4 pariuri multiple, cu cel puțin 3 selecții (câte un pariu per piață) în cadrul meciurilor din US Open care se vor desfășura între 26 august și 1 septembrie 2019.
 4. Cota minimă per selecție trebuie să fie 1.30.
 5. Miza minimă per bilet trebuie să fie 25RON
 6. Indiferent de rezultatele pariurilor, vei primi un Full Bet în valoare de 25% din miza totală (maxim 200RON)

Termeni și condiții Misiune US Open

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă este 25RON per bilet, iar cota minimă per selecție este 1.30 per selecție.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariurile plasate pe meciurile din US Open care se vor desfășura în perioada 26 august - 1 septembrie 2019, iar toate selecțiile din cele 4 pariuri trebuie să fie alese din aceste meciuri.
 • Oferta se aplică doar pentru un singur pariu plasat per piață, în cadrul aceluiași meci. De exemplu, dacă plasezi un pariu pe piața "Total game-uri: Peste 22.5", următorul pariu pe aceeaşi piaţă nu va fi luat în considerare pentru finalizarea Misiunii, în cadrul aceluiași meci.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu duminică, 1 septembrie 2019, ora 19:00.
 • Full Bet-ul poate fi folosit până la data de 4 septembrie 2019, pe o cotă minimă de 1.50. El va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Exemplu: pariezi 4 bilete eligibile cu miza 100RON per bilet. Indiferent de rezultatele pariurilor, primești 100RON (25RON + 25RON + 25RON + 25RON), bani pe care îi poți paria până pe 4 septembrie, pe orice piață. Să spunem că pui un bilet cu cota 1.70. Dacă pariul este câștigător, primești în cont 170RON.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău

 

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult