Misiune Betano: primești un Full Bet de 100RON dacă pariezi pe U Craiova vs FCSB

553 0

Derby-ul dintre U craiova și FCSB, care se joacă pe 21 octombrie (ora 21:00) pe „Ion Oblemenco” implică orgolii nemăsurate și jucători de top. Casele de pariuri online îi acordă atenția cuvenită, iar Betano.ro te provoacă să intri într-o nouă misiune care îți poate aduce un premiu de 100RON sub forma unui Full Bet. Intră pe link-urile speciale de mai jos și plasează un pariu solist live pe prima repriză a meciului jucat la Craiova. Indiferent de rezultatul lui, vei primi înapoi 50% din miză (maxim 100RON), fonduri pe care le poți transforma în bani cash.

Pariază pe U Craiova vs FCSB și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 100RON din Misiunea Liga1 Betano?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează un pariu solist live pe piețe din prima repriză a meciului U. Craiova vs FCSB, care să joacă pe 21 octombrie, de la ora 21:00, în Liga I.
 4. Alege o cota de minimum 1,60 per selecție.
 5. Folosește o miză de minimum 20RON.
 6. Indiferent de rezultatul pariului, primești înapoi 50% din miză sub forma unui Full Bet în valoare de maxim 100RON.

Termeni și condiții Misiune Liga1 Betano

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 20RON, iar cota minimă eligibilă este 1.60 per selecție.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciul din Liga 1 Betano, U. Craiova - FCSB (21 octombrie, 21:00) și doar pentru următoarele piețe: Rezultat Prima repriză, Goluri prima repriză Peste/Sub (per echipă și în meci), Șansă dublă la pauză, Scor corect în prima repriză, Ambele echipe înscriu în prima repriză, Total goluri Prima repriză, Cornere prima repriză (Peste/Sub per echipă sau în general pentru primele 45 de minute, atât cât și pentru piețele de 3-way).
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu duminică, 21 octombrie 2018, ora 21:35. 
 • Full Bet-ul va putea fi folosit doar pe piețe din a doua repriză a aceluiași meci, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: După ce a început meciul, pariezi 200RON pe selecția „peste 1.5 goluri în prima repriză, pe o cotă reală de 3.05. Indiferent de rezultatul pariului, primești înapoi 100RON, bani pe care trebuie să îi pariezi pe piețe din a doua repriză, pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că îi joci pe o cotă de 1.60 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 160RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe U Craiova vs FCSB și câștigă premiul pentru această misiune!