Misiune Betano: Full Bet de până la 50RON pentru un pariu pe meciul Halep vs Anisimova

2019-06-04 23:20:48 1,1k 0

Simona Halep își continuă drumul spre o nouă finală la Roland Garros, următorul obstacol fiind reprezentat de Amanda Anisimova, în sferturile de finală ale turneului de Grand Slam. Meciul este programat pe 5 iunie, la ora 15:00, inspirând o nouă Misiune propusă de Betano.ro: intră pe link-urile speciale de mai jos, acceptă provocarea și plasează un pariu simplu live. Indiferent de rezultatul acestui pariu, primești înapoi 50% din miză, sub forma unui Full Bet de până la 50RON.

Pariază pe Halep vs Anisimova și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig Full Bet-ul de până la 50RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează un pariu solist live pe meciul de tenis Simona Halep vs Amanda Anisimova, din sferturile de finală de la Roland Garros (5 iunie 2019, 15:00)
 4. Miza minimă trebuie să fie 20RON
 5. Indiferent de rezultatul pariului, vei primi înapoi 50% din miză sub formă de Full Bet cu valoarea de până la 50RON.

Termeni și condiții Misiune Simona Halep vs Amanda Anisimova

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă este 20RON.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariurile plasate pe meciul din sferturile de finală Roland Garros, dintre Simona Halep și Amanda Anisimova (05 iunie 2019, ora 15:00).
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu miercuri, 5 iunie 2019, ora 15:30.
 • Full Bet-ul poate fi folosit până la data de 8 iunie 2019, pe o cotă minimă de 1.50. El va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Exemplu: pariezi live 100 RON. Indiferent de rezultatul pariului, primești 50RON, bani pe care îi poți paria până pe 8 iunie, pe orice piață. Să spunem că pui un bilet cu cota 2.20. Dacă pariul este câștigător, primești în cont 110RON.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău

 

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult