Misiune Betano: Free Bet de 50RON dacă pariezi pe Liga Națiunilor

2020-11-17 16:09:55 855 0

Faza grupelor Ligii Națiunilor se încheie în această săptămână, cu multe confruntări interesante, printre care și Irlanda de Nord vs România. Dacă analizezi meciurile, cu siguranță vei găsi pariuri câștigătoare. În plus, Betano.ro îți oferă un premiu constând într-un pariu gratuit de 50RON dacă accesezi link-urile speciale de mai jos și intri în Misiunea Liga Națiunilor UEFA. Instrucțiunile sunt simple: trebuie doar să pariezi minim 150RON pe bilete cu minim 4 selecții din partidele care se joacă în competiția amintită pe 17 și 18 noiembrie. 

Pariază pe meciurile din Liga Națiunilor UEFA și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig Free Bet-ul de 50RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Mizează minim 150RON pe bilete cu cel puțin 4 selecții, doar din meciuri care se joacă în Liga Națiunilor UEFA pe 17 și 18 noiembrie 2020.
 4. Cota minimă eligibilă per selecție este 1.50.
 5. Miza minimă eligibilă per bilet trebuie să fie 20RON
 6. Indiferent dacă biletele sunt câștigătoare sau necâștigătoare, imediat după stabilirea lor, primești un FreeBet de 50RON

Termeni și condiții Misiune Liga Națiunilor UEFA

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per bilet este 20RON, iar cota minimă per selecție este 1.50.
 • Oferta este valabilă doar pentru pentru biletele cu minim 4 selecții plasate pe meciurile din Liga Națiunilor UEFA (17-18 noiembrie), iar toate selecțiile trebuie să fie alese din aceste evenimente.
 • Pariurile tip sistem (yankee, trixie, 2/3, etc) nu sunt acceptate în cadrul Misiunii.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu miercuri, 18 noiembrie 2020, ora 23:20.
 • Free Bet-ul poate fi folosit până la data de 21 noiembrie. Dacă va fi câștigător, vei primi doar profitul. Exemplu: pariezi minim 150RON pe bilete eligibile. Indiferent de rezultatele lor, primești 50RON, bani pe care îi poți paria până pe 21 noiembrie. Să spunem că pui un bilet cu cota 3.30. Dacă pariul este câștigător, primești în cont 115RON (3.30 x 50 - 50).
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

 

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult