Misiune Betano: primești un Full Bet de 100RON dacă pariezi pe Euroliga de baschet

690 0

Euroliga de baschet reunește cele mai importante cluburi de pe continent, spectacolul fiind garantat. Betano.ro nu putea ignora această competiție și îți propune o nouă misiune din care poți câștiga un premiu de 100RON. Tot ce trebuie să faci pentru a fi premiat este să intri pe link-urile speciale de mai jos, să accepți provocarea și să plasezi 3 bilete premeci cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet din meciuri jucate în Euroligă în perioada 16-19 octombrie. Dacă măcar 2 bilete vor fi câștigătoare, vei primi înapoi 30% din miza totală, sub forma unui Full Bet de maxim 100RON.

Pariază pe Euroliga de baschet și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 100RON din Misiunea Euroliga?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează 3 bilete de pariere cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet (exclus pariurile tip sistem) cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet din meciuri jucate în Euroligă în perioada 16-19 octombrie
 4. Alege o cota de minimum 1,30 per selecție.
 5. Folosește o miză de minimum 10RON.
 6. Dacă minim 2 pariuri sunt câștigătoare, primești înapoi 30% din miza total sub forma unui Full Bet în valoare de maxim 100RON.

Termeni și condiții Misiune Euroliga

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 1.30 per selecție.
 • Oferta mai este valabilă pentru pariurile combinate pe meciurile din Euroliga la baschet (16 - 19 octombrie).
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu vineri, 19 octombrie 2018, ora 20:30. 
 • Full Bet-ul va putea fi folosit doar până duminică, 21 octombrie 2018, ora 23:59, pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere.

Exemplu: Plasezi 3 pariuri combinate cu miza de 100RON fiecare, fiecare având minim 2 selecții din meciuri disputate în cadrul Euroligii de baschet. Dacă măcar 2 dintre ele sunt câștigătoare, primești 30+30+30 = 90RON pe care trebuie să îi pariezi până la data de 21 octombrie, ora 23:59, pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că îi joci pe o cotă de 1.70 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 153RON, bani pe care îi poți retrage.

 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.