Misiune Betano: primești un Full Bet de până la 100RON dacă pariezi pe Euro 2020

2019-03-25 10:35:00 1,1k 0

Duminică și luni se joacă noi meciuri pentru calificarea la turneul final al Campionatului European 2020, iar Betano.ro are o nouă misiune pentru tine: să plasezi 3 bilete de pariere cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet (exclus pariurile tip sistem) din partidele interțări care se joacă în această competiție pe 24 și 25 martie. Vei primi un premiu constând într-un Full Bet (maxim 100 RON) pe care îl vei putea folosi pe meciul România vs Insulele Feroe (26 martie, ora 21:45). Intră pe link-urile speciale de mai jos și acceptă misiunea!

Pariază pe meciurile din preliminariile Euro 2020 și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de până la 100RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează 3 bilete de pariere cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet (exclus pariurile tip sistem) din partidele interțări care se joacă în preliminariile Euro 2020, pe 24 și pe 25 martie.
 4. Folosește o miză de minimum 10RON.
 5. Cota minimă trebuie să fie 1.30 per selecție.
 6. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești înapoi 50% din miza totală plasată, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100RON și care poate fi folosit pe meciul România vs Insulele Feroe, care se joacă pe 26 martie, de la ora 21:45.

Termeni și condiții Misiune România vs Feroe

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 1.30 per selecție.
 • Oferta este valabilă pentru meciurile din calificările pentru EURO 2020 care se vor desfășura între 24 și 25 martie, iar toate piețele selectate de pe cele 3 bilete trebuie să aparțină exclusiv acestor meciuri.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu luni, 25 martie 2019, ora 23:20.
 • Full Bet-ul va fi folosit pe meciul România vs Insulele Feroe, pe o cotă minimă de 1.50. El va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Exemplu: pariezi trei bilete cu miza 50 RON fiecare. Indiferent de rezultatele pariurilor, primești 75RON (25 + 25 + 25), bani pe care îi poți paria pe meciul dintre „tricolori” și Insulele Feroe. Să spunem că pui un bilet cu cota 2.20. Dacă pariul este câștigător, primești în cont 165RON.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe meciurile din preliminariile Euro 2020 și câștigă premiul pentru această misiune!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult