1. Home »
 2. Pariuri sportive »
 3. Misiune Betano: Full Bet de până la 100RON pentru pariuri pe meciurile de la Roland Garros

Misiune Betano: Full Bet de până la 100RON pentru pariuri pe meciurile de la Roland Garros

victorpartan
victorpartan

2019-06-02 19:47:00

image Misiune Betano: Full Bet de până la 100RON pentru pariuri pe meciurile de la Roland Garros

Seria Misiunilor Betano.ro continuă cu o provocare pe tema sportului alb. Primești un Full Bet cu valoarea de până la 100RON dacă intri pe link-urile speciale din acest articol și plasezi cinci bilete de pariere cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet din meciurile de tenis de la Roland Garros (jucate în intervalul 26 mai - 3 iunie 2019). Indiferent de rezultatele pariurilor, vei primi înapoi 20% din miza totală, în limita sumei amintite. Banii primiți pot fi pariați pe orice sport.

Pariază pe Roland Garros și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig Full Bet-ul de până la 100RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează cinci bilete de pariere cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet (exclus pariurile tip sistem) din meciurile care se joacă la turneul de tenis de la Roland Garros (în intervalul 26 mai - 3 iunie 2019).
 4. Miza minimă trebuie să fie 10RON
 5. Cota minimă trebuie să fie 1.40 per pariu plasat.
 6. Indiferent de rezultaturile pariurilor, vei primi înapoi 20% din miza totală sub formă de Full Bet cu valoarea de până la 100RON.

Termeni și condiții Misiune Roland Garros

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Toate pariurile care au fost stabilite ca fiind nule, toate pariurile pe meciuri și/sau participanți care au fost anulate și toate evenimentele care pentru orice motiv au fost stabilite la cota 1.00, nu vor fi luate în considerare pentru completarea Misiunii. Exemplu: Un jucător de tenis abandonează meciul și toate piețele nedecise sunt stabilite ca nule.
 • Miza minimă eligibilă este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 1.40 per selecție.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariurile eligibile pe meciuri jucate la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, în perioada 26 mai - 3 iunie 2019.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu luni, 3 iunie 2019, ora 12:00.
 • Vei putea folosi Full Bet-ul până la data de 7 iunie 2019, pe o cotă minimă de 1.50. El va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Exemplu: plasezi 5 pariuri cu miza 100 RON fiecare. Indiferent de rezultatele pariurilor, primești 100RON (20+20+20+20+20), bani pe care îi poți paria până pe 7 iunie. Să spunem că pui un bilet cu cota 2.10. Dacă pariul este câștigător, primești în cont 210RON.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău

Pariază pe Roland Garros și câștigă premiul pentru această misiune!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX