Misiune Betano: primești un Full Bet de 100RON dacă pariezi pe CM de handbal

2019-01-10 15:36:21 1,5k 0

Astăzi începe Campionatul Mondial de handbal masculin (10-17 ianuarie), prilej cu care Betano.ro îți propune o nouă misiune: plasează 5 bilete cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet (exclus pariurile tip sistem) din meciuri jucate în cadrul competiției și primești un Full Bet cu valoarea de 20% din miza totală, indiferent de rezultatele pariurilor. Intră pe link-urile speciale de mai jos, acceptă provocarea și bucură-te de spectacolul oferit de unul dintre cele mai frumoase sporturi.

Pariază pe CM de handbal și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig full bet-ul de 100RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează 5 bilete de pariere cu minimum 2 selecții pe fiecare bilet (exclus pariurile tip sistem) din meciurile jucate la CM de handbal masculin (10-17 ianuarie)
 4. Alege o cota de minimum 1.50 per selecție.
 5. Folosește o miză de minimum 10RON.
 6. Indiferent de rezultatul pariurilor, primești înapoi 20% din totalul mizelor plasate de tine, sub forma unui Full Bet care poate ajunge la maximum 100RON.

Termeni și condiții Misiune Campionatul Mondial

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă per pariu este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 1.50 per selecție.
 • Oferta este valabilă doar pentru meciurile din cadrul CM de handbal (10-17 ianuarie)
 • Se poate intra în Misiune până joi, 17 ianuarie 2019, ora 20:00. 
 • Full Bet-ul va putea fi folosit doar până la data de 20 ianuarie 2019 (23:59), pe o cotă minimă de 1.50. Dacă este câștigător, contul tău va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Exemplu: Plasezi cinci pariuri cu miza 100RON fiecare și cu cota minimă 1.50 pe meciuri de la CM de handbal. Indiferent că aceste bilete sunt câștigătoare sau pierzătoare, primești un Full Bet de 100RON (20+20+20+20+20), pe care trebuie să îl folosești pe o cotă minimă 1.50. Să spunem că îi joci pe o cotă de 2.00 Dacă pariul e câștigător, primești în cont 200RON, bani pe care îi poți retrage.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază pe CM de handbal și câștigă premiul pentru această misiune!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult