Misiune Betano: Full Bet de 50RON pentru pariuri pe cupele europene

2019-07-08 23:44:27 1,4k 0

CFR, FCSB și Universitatea Craiova încep o nouă aventură europeană în această săptămână, când se dispută partidele din prima manșă a turul 1 preliminar din Liga Campionilor și Europa League. La rândul tău, ai ocazia să câștigi un Full Bet de 50RON în noua Misiune Betano.ro. Iată instrucțiunile: intră pe link-urile speciale din acest articol și plasează 3 pariuri multiple cu selecții din meciurile care se joacă în Liga Campionilor și Europa League în perioada 9-11 iulie. Indiferent de rezultatele pariurilor, ești premiat!

Pariază pe meciurile din cupele europene și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig Full Bet-ul de 50RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează 3 pariuri multiple cu selecții din meciurile care se joacă în Liga Campionilor și/sau Europa League în perioada 9-11 iulie.
 4. Cota minimă per selecție trebuie să fie 1.50.
 5. Miza minimă trebuie să fie 50RON
 6. Indiferent de rezultatele pariurilor, vei primi un Full Bet în valoare de 50RON.

Termeni și condiții EuroMisiunea echipelor românești

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă este 50RON, iar cota minimă per selecție este 1.50.
 • Oferta este valabilă doar pentru pariurile plasate pe meciurile din preliminăriile Ligii Campionilor și/sau Europa League care se vor desfășura în perioada 9-11 iulie, iar toate selecțiile din cele 3 pariuri trebuie să fie alese din aceste meciuri.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu vineri, 12 iulie 2019, ora 00:35.
 • Full Bet-ul poate fi folosit până la data de 14 iulie 2019, pe o cotă minimă de 1.50. El va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Exemplu: pariezi 3 bilete eligibile. Indiferent de rezultatele pariurilor, primești 50RON, bani pe care îi poți paria până pe 14 iulie, pe orice piață. Să spunem că pui un bilet cu cota 1.80. Dacă pariul este câștigător, primești în cont 90RON.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău

 

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult