Misiune Betano: Full Bet de minim 25RON dacă pariezi pe fotbal

2019-04-25 10:01:00 944 0

Pariurile pe meciurile care se joacă la mijlocul acestei săptămâni îți aduc câștiguri suplimentare dacă accepți să intri în noua Misiune Betano. Uite care sunt instrucțiunile: intră pe link-urile speciale de mai jos, accesează secțiunea „Misiuni” din contul tău Betano.ro și acceptă provocarea. Plasează două pariuri individuale live pe oricare două partide care se joacă între 22 și 25 aprilie (în intervalul 08:00 - 20:00). Indiferent de rezultatele pariurilor, vei primi înapoi 50% din miza totală sub forma unui Full Bet de minim 25RON.

Atenție: cu cât ai fost mai activ în ultima perioadă, cu atât valoarea premiului este mai mare.  

Pariază live pe meciurile din perioada indicată și câștigă premiul pentru această misiune!

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cum câștig Full Bet-ul de minim 25RON?

 1. Loghează-te în contul tău Betano.ro. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
 2. Optează pentru misiune.
 3. Plasează 2 pariuri soliste live (maxim un pariu per meci) oricând în perioada 22 - 25 aprilie, între orele 08:00 - 20:00 pe orice meci disponibil. Folosește o miză de minimum 10RON.
 4. Cota minimă trebuie să fie 1.60 per pariu.
 5. Indiferent de rezultatele pariurilor, primești înapoi 50% din miza totală plasată, sub forma unui Full Bet care este de minim 25RON și crește în funcție de cât de activ ai fost pe cont în ultima perioadă.

Termeni și condiții Misiune pariori de top

 • Misiunea este destinată atât clienților vechi, cât și celor noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum.
 • Valoarea Full Bet-ului este personalizată, în funcție de cât de activ ai fost pe cont în ultima perioadă, dar nu este mai mică de 25RON.
 • Dacă se folosește opțiunea de Cash Out pentru oricare din pariurile legate de această Misiune, atunci Misiunea este considerată automat ca pierdută.
 • Parierea pe rezultate interdependente/contradictorii nu este permisă în cadrul acestei oferte.
 • Miza minimă eligibilă este 10RON, iar cota minimă eligibilă este 1.60 per pariu.
 • Oferta este valabilă pentru toate pariurile plasate live (după fluierul de start) de luni, 22 aprilie 2019 până joi, 25 aprilie 2019, între orele 08:00 și - 20:00. Este acceptat un singur pariu per meci.
 • Se poate intra în Misiune până cel târziu joi, 25 aprilie 2019, ora 19:50.
 • Vei putea folosi Full Bet-ul până la data de 28 aprilie 2019, pe o cotă minimă de 1.50. El va fi creditat imediat cu toată suma, formată din câștigul net + suma gratuită de pariere. Exemplu: pariezi două bilete live cu miza 30 RON fiecare. Indiferent de rezultatele pariurilor, primești 25RON (sau mai mult, în funcție de personalizată), bani pe care îi poți paria până pe 28 aprilie. Să spunem că pui un bilet cu cota 2.20. Dacă pariul este câștigător, primești în cont 55RON.
 • Oferta se supune regulilor generale ale agenției.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Pariază responsabil!

Misiunile Betano

 • Misiunile Betano sunt un program de premiere oferit tuturor membrilor Betano, care poate fi parcurs în câțiva pași.
 • Intră în contul tău Betano în secțiunea Misiuni pentru a vedea misiunile disponibile. Apasă pe „Află mai multe”, iar pe ecran va apărea o notificare despre provocările de actualitate. 
 • Alege o misiune și urmează instrucțiunile, așa cum sunt cele ce pot fi citite mai sus pentru această misiune
 • Apasă pe butonul „Înscriere” și alege meciurile. Evoluția misiunii poate fi observată în orice moment din contul tău Betano, în bara specială Misiuni, în partea stânga sus a paginii principale.
 • Misiunea va fi îndeplinită după ce plasezi pariul. După ce pariul este stabilit, vei primi un mesaj de felicitare, iar premiul va fi oferit în contul tău.

Pariază live pe meciurile din perioada indicată și câștigă premiul pentru această misiune!

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult