Plasează pariuri cu marjă 0% pe finala Europa League

2019-05-29 10:07:39 1,1k 0

Betano.ro (L1170664W000663) oferă „Marjă 0” pentru pariurile plasate pe piața „Rezultat final 1X2” pe finala Europa League, dintre Chelsea și Arsenal (ora 22:00). Concret, casa de pariuri online amintită renunță la marja sa de profit pentru selecțiile precizate, rezultând cele mai mari cote de pe piață pentru victoria uneia dintre echipe sau pentru egal.

În plus, pentru meciul care se joacă în Baku este valabilă și oferta „Avans 2 goluri”, adică pariul este dat câștigător dacă echipa pe care pariezi conduce la 2 goluri, indiferent de rezultatul final. Se poate paria orice sumă, iar banii sunt rambursați CASH, fără condiții de rulaj, în maxim jumătate de oră din momentul în care s-a făcut diferența de două goluri. Pentru a profita de oferte, trebuie doar să intri pe link-urile speciale de mai jos.

Plasează pariuri cu marjă 0% pe finala Europa League 

18+, Pariază responsabil, se aplică termenii și condițiile

Cote Chelsea vs Arsenal

Victorie Chelsea - 2.41 la Betano.ro, 2.30 - 2.35 la celelalte agenții
Egal - 3.45 la Betano.ro, 3.30 - 3.40 la celelalte agenții
Victorie Arsenal - 3.35 la Betano.ro, 3.15 - 3.30 la celelalte agenții

Termeni și condiții Marjă 0

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții deja existenți, cât și pentru cei noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Plasează pariuri cu marjă 0% pe finala Europa League 

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult