Plasează pariuri cu marjă 0% pe Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova

2020-07-29 11:46:13 828 0

Astra Giurgiu și Universitatea Craiova se întâlnesc în penultima etapă a Play-off-ului Ligii I, pe 29 iulie, de la ora 21:30. „Știința” are nevoie de victorie pentru a reface distanța de 4 puncte față de CFR Cluj, dar nici forța Astrei nu este de neglijat. Dacă vrei să pariezi pe acest meci, e bine să știi că Betano.ro l-a inclus în oferta Marjă 0, ceea ce înseamnă că operatorul renunță la marja sa de profit, iar selecțiile „1”, „X” sau „2” beneficiează de cele mai mari cote de pe piață.

În același timp, pentru meciurile din Liga I este valabilă și oferta „Avans 2 goluri”. Concret, dacă echipa pe care ai pariat conduce, la un moment dat, cu două goluri diferență, pariul este câștigător indiferent de rezultatul final, care poate fi remiză sau favorabil celeilalte formații.

Plasează pariuri cu marjă 0% pe Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova

Cote Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova

Victorie Astra - 5.52 la Betano.ro, 5.10 - 5.50 la celelalte agenții
Egal - 4.12 la Betano.ro, 3.60 - 3.90 la celelalte agenții
Victorie Universitatea - 1.73 la Betano.ro, 1.64 - 1.69 la celelalte agenții

Termeni și condiții Marjă 0

  • Oferta este valabilă atât pentru clienții deja existenți, cât și pentru cei noi. Dacă nu ești înregistrat, deschide cont acum!
  • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.
  • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Plasează pariuri cu marjă 0% pe Astra Giurgiu vs Universitatea Craiova

Autor

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la... citeste mai mult