Încasează 3 FREEBET-uri de 50RON pe Liga 1, Premier League, La Liga și Serie A!

2017-09-10 10:13:00 4,0k 0

Cele mai importante campionate de fotbal ale Europei se pregătesc să revină după pauza competițională datorată meciurilor din Preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018. Cu această ocazie ai oportunitatea de a pune mâna pe 3 FREEBET-uri de 50RON! Tot ce ai de făcut este să plasezi la această casă de pariuri online cel puțin 7 bilete simple LIVE sau PRE-MECI în valoare de cel puțin 50 RON fiecare și cu o cotă minimă de 1.5 pe câte un meci distinct din Liga 1, La Liga, Premier League și/sau Serie A (08.09.2017 - 11.09.2017)!

PARIAZĂ ACUM ȘI PUNE MÂNA PE CELE 3 FREEBET-URI DE 50RON FIECARE!


Cum iau parte la această promoție?

  1. Loghează-te pe contul de pariuri de la acest operator. Dacă nu ești deja client, deschide un cont acum!
  2. Accesează secțiunea ”Promoții” - ”3 X 50 RON - Ligi Europene” și dă click pe butonul ”Înscriere”.
  3. Plasează minim 7 pariuri single (pre-meci sau live) pe partide distincte din Liga 1, La Liga, Premier League și/sau Serie A.
  • Sunt eligibile pariurile plasate pe meciuri din campionatele enumerate ce au loc în intervalul 08.09.2017 - 11.09.2017.
  • Pariurile trebuiesc plasate pe partide diferite. Doar primul pariu eligibil per meci este luat în considerare.
  • Fiecare pariu trebuie jucat pe o miză de minim 50RON și trebuie să aibă o cotă de minim 1.50.
  • Pariurile pot fi plasate pe orice opțiune de pariere de la meciurile eligibile.


Cum pot utiliza pariurile gratuite?

Freebet-urile sunt acordate în maxim 48 de ore de la terminarea promoției. Ele trebuiesc utilizate pe cote de minim 2.00 în decurs de maxim 7 zile din momentul în care au fost acordate. Ele pot fi folosite pe orice evenimente sportive, la alegere. Din urma pariurilor câștigătoare vei păstra doar profitul, nu și miza. Dacă nu știi ce este un FREEBET dă un CLICK AICI.

PARIAZĂ ACUM ȘI PUNE MÂNA PE CELE 3 FREEBET-URI DE 50RON FIECARE!

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult